Digidexo.com

Hvordan bli kvitt etter 40 Belly Fat

Husk dette enkle dictum: Når muskelmasse faller, stiger kroppsfett. Uten intervensjon begynner muskelmasse av både menn og kvinner til å avta etter fylte 30. Den gode nyheten er denne nedadgående lysbildet er ikke bare forebygges, det er reversibel. Dette er grunnen til at styrketrening vokser i betydning som du blir eldre. Selv om du ikke kan spot-redusere fett samlet seg rundt magen din, eller noe annet område av kroppen, kan du spot-bygge muskler.

Hvordan bli kvitt etter 40 Belly Fat

Sykkel

•  Ligg på gulvet med ryggen presset mot bakken. Plasser fingrene på sidene av hodet.

Løft bena 3 til 4 inches av gulvet og bøy høyre kne som om forbereder seg på å tråkke en imaginær sykkel.

Sakte simulere pedal bevegelse. Som du ta med din høyre kne opp, vri Mage å la din venstre albue å tappe høyre kne. Som du ta med din venstre kne opp, vri Mage å la din høyre albue å tappe venstre kne.

Gjenta. Gjør 8 sett med 4.

Relé med Stabilitet Ball

Ligg flatt på ryggen og grep stabiliteten ballen mellom anklene. Holde armene på gulvet, utvide dem tilbake bak hodet.

Løft ballen med bena som du samtidig heve armene, passerer ballen ut til hendene. Hold ryggen trykkes fast til gulvet. Du skal føle deg det meste av arbeidet i din mage.

Senk ballen ned igjen, denne gangen bak hodet, som du samtidig senke beina bare sjenert av å berøre gulvet.

Løft ballen tilbake opp som du løfter beina og sende ballen tilbake mellom anklene. Senk ballen tilbake ned foran deg, men ikke la det berøre gulvet.

Gjenta. Gjør 3 til 4 sett med 8.

Rullende Twist Med Stabilitet Ball

Holde føttene godt plantet på bakken, sitte på stabilitet ballen og len deg tilbake, slik at kroppen din til å gli ned. La ballen rulle under deg til bare skuldre og hode støttes av ballen. Trykk hendene sammen i en bønn gest og utvide armene rett over brystet.

Sakte vri på livet, slår kroppen din helt til venstre, deretter til høyre. Tillate ballen til å rulle frem og tilbake under deg for støtte.

Gjenta. Gjør 4 til 5 sett med 8.

Hint

  • Toning magemusklene er en effektiv behandling for farlig "uovervinnelig" visceralt fett som kan føre til ytterligere helsemessige komplikasjoner. Hvis alt du har å gjøre med er en beskjeden mengde synlig underhudsfett magefett, kan styrketrening alene fremme nok muskeltonus å minimere sitt utseende. Hvis du har store mengder fett akkumulert over mageregionen, må styrketrening kombineres med en samlet fettreduserende strategi. Å tvinge kroppen til å brenne sine fettreserver, har kaloriinntaket å konsekvent kommer i underkant av ditt kaloribehov. Bruk Calorie Calculator ressurs nedenfor for å beregne din daglige kalori behov, trekke 500 fra dette anslaget og gjøre resultatet ditt daglige kalori kvote.
  • Ikke sulte kroppen av for mange kalorier eller hoppe over måltider i et forsøk på å redusere kroppsfett. Dette vil skape det motsatte av hva du ønsker. Sult oppfordrer kroppen til å ikke bare brenne fett tregere, men også ty til å bryte ned muskler til å møte sine energibehov.