Digidexo.com

Urte medisiner for å senke høyt blodtrykk

Hvis blodtrykket ditt er ikke høy nok til å være i faresonen, og hvis du jobber med kosthold og livsstil endringer for å få det ned, ved hjelp av noen urte rettsmidler kan være verdt et forsøk. Noen av disse urter fungere som blodfortynnende, så de bør ikke brukes hvis du er på blodfortynnende medisiner uten å snakke med legen din først. Disse også er ikke raske reparasjoner, og kan ta flere dager til flere uker før du ser resultater.

Hvitløk

Forskning publisert i en utgave 2005 av "American Family Physician" indikerte at det å spise ett fedd hvitløk hver dag kan senke høyt blodtrykk.

Hawthorn

En studie publisert i "The British Journal of General Practice" viste at hagtorn senker høyt blodtrykk hos personer med type 2 diabetes. Hagtorn ser ut til å utvide blodårene og styrke hjertets pumpeevne.

Rauwolfia serpentina

En bok av Kee Chang Huang kalt "The Pharmacology av kinesiske urter" siterer en 1999 kinesisk studie som viser at Rauwolfia serpentina kan raskt og betydelig lavere blodtrykk.

Ayurvediske Betraktninger

Ayurvedisk medisin visninger rauwolfia serpentina som et midlertidig inngrep tiltak. Livsstil og kosthold endringer, sammen med hagtorn tilskudd, er mer effektiv som langtidsbehandling.

Arjuna

En 1997 studie i "Indian Heart Journal" indikerer at Arjuna kan senke høyt blodtrykk ved å styrke et svekket hjerte.