Digidexo.com

Enkle måter å Legg Tumeric til kosthold

Enkle måter å Legg Tumeric til kosthold


Tumeric, også stavet gurkemeie, er et krydder laget av roten av Curcuma longa anlegget. Dette krydderet har lenge vært verdsatt i ulike indiske og kinesiske kulturer for sine helsemessige fordeler. Tumeric inneholder virkestoffet curcumin, som tilbyr både anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Her er noen enkle måter å legge tumeric til kosthold.

Matlaging med Tumeric

Piff opp dine retter ved å legge litt tumeric. Dette krydderet har en varm, bitter og litt pepperaktig smak som er mild og diskret når det legges til matvarer. Bare legg en teskje av tumeric til supper, bønner, grønnsaksretter, hermetisk supper, risretter og gryteretter.

Surr grønnsakene med tumeric. Du kan krydre opp løk, blomkål og paprika ved sauteing dem med en dash av tumeric pulver.

Legg tumeric til chili, marinaras og pastasauser. Tumeric særegne smaken vil bli absorbert av tomatene. Dette er en enkel måte å legge tumeric til kosthold hvis du ikke bryr seg for smaken.

Sett litt tumeric i dine krydder. Tumeric er allerede i sennep, så legger litt mer bør ikke være merkbar. Du kan også legge til en teskje av tumeric til ketchup, salatdressinger og majones.

Lag en tumeric dukkert. Bland litt vanlig yoghurt med litt majones. Legg en teskje av tumeric, og salt og pepper dip til å smake. Tjen dukkert med rå grønnsaker, som for eksempel paprika, blomkål, brokkoli eller jicama.

Legg til en dash av tumeric til egg oppskrifter. Tumeric vil slå egg salat en fet gul. Du kan også legge litt av tumeric til eggeblandingen før scrambling det.

Tumeric Tea

Brygge en kanne tumeric te. Bare legg en teskje tumeric pulver og en halv teskje revet ingefær for hver kopp kokende vann. La te bratt omtrent fem minutter. Bland godt og tilsett honning eller sukker etter smak. Drikk dette te på tom mage for å få mer av tumeric helse fordeler. Gjør en termos med te og ta det til å fungere slik at du kan nippe til det i løpet av dagen.

Kosttilskudd

Ta tumeric kosttilskudd. Hvis du ikke liker smaken av tumeric krydder eller synes det er vanskelig å lage mat med, kan du kjøpe tumeric kosttilskudd i helsekostbutikker. Du bør ta 450 mg. av tumeric hver dag for å motta krydder fulle ernæringsmessige fordeler.

Betraktninger

Pass på at du bruker tumeric pulver og ikke karri. Mens tumeric er den primære bestanddel i karripulver, er ren tumeric sunnere enn når den er blandet med andre krydder. Bruk organisk tumeric pulver hvis mulig.

Sjekk ditt forbruk av tumeric hvis du også tar noen blodfortynnende medisiner, inkludert aspirin. Tumeric påvirker kroppens blodpropp evner. Sjekk med legen din før du legger tumeric til kosthold.

Vær oppmerksom på at tumeric lett flekker overflater. Vask tellere og skjærebrett som kommer i kontakt med krydderet. Slitasje kjøkken hansker når du håndterer tumeric slik at huden din ikke skam.