Digidexo.com

Hvordan Detox Chemicals ut av kroppen din

Det er mange faktorer som kan gjøre kroppen bli giftig. Luft, kan kjemikalier i mat, medisiner, stress, drikking, dårlig spisevaner og bruk av tobakkprodukter bidrar til toksisitet i systemet. Det er mange mennesker som er lei av å føle svak, ufokusert og apatisk som ønsker å detox kroppen sin av kjemikalier. Dette kan gjøres ved å følge noen få trinn og ha litt disiplin.

Hvordan Detox Chemicals ut av kroppen din

Cut matvarer ut av kostholdet ditt som kan forårsake toksisitet. Dette inkluderer dype stekt mat, bearbeidet mat, raffinert mat og mat som er høy i mettet fett. Alt dette fører til syren i systemet, som er giftig.

Eliminer drikker som kan forårsake toksisitet. Disse inkluderer brus, kaffe, caffe latte, alkohol og noen sukkerholdig drikke som har tomme kalorier. I stedet drikke vann. Det hjelper å skylle kroppen av urenheter.

Spis rene matvarer. Maten du spiser bør være så nær naturlig som mulig, og de bør også være næringsstoff tett. Disse typer matvarer har mye fiber, vitaminer og mineraler i dem, og de er også lettere å fordøye. Noen eksempler er frukt, grønnsaker, frø, nøtter, bønner, magert kjøtt og fisk.

Detox leveren din. Leveren er ansvarlig for å produsere galle som bryter ned fett i kroppen, og det er også ansvarlig for filtrering av blodet av kjemikalier og giftstoffer. Det er noen næringsstoffer som er effektive for å detox leveren. Disse inkluderer melk tistel, N-acetyl cystein, vitamin C og B-vitaminer (Se Resources leveren detox informasjon).

renset din kolon. Tykktarmen ofte ganger blir støttet opp med avføring, ufordøyd mat, og slimaktig plakk som er et resultat av kjemikalier fra matvarer og legemidler. Kolon renser vanligvis kommer i sett som inneholder urte kosttilskudd, fiber kosttilskudd og probiotika som er utformet for å spyle fordøyelseskanalen og få det tilbake til riktig funksjon igjen (Se Ressurser for en link for kolon rens anmeldelser).

Hint

  • Ved å spise mat, de reneste varianter du kan få er økologisk. De er dyrket uten bruk av plantevernmidler og kjemikalier. Hvis du prøver å fjerne kjemikalier fra kroppen din, trenger du ikke ønsker å være å sette dem tilbake i på samme tid. Det er også en god idé å spise mye basisk mat også. Disse vil ytterligere bidra til å skylle kjemikalier fra kroppen din, og det vil balansere ut syren i systemet. Noen eksempler på alkaliske matvarer er selleri, spirer, agurk, baby spinat, sitron, lime og grønne grønnsaker.