Digidexo.com

Hvordan øke hvite blodlegemer

Hvordan øke hvite blodlegemer


Hvite blodceller utgjør kroppens forsvar mot sykdommer og sykdommer. Når immunforsvaret fungerer på sitt høyeste, er utenlandske bakterier umiddelbart drept av de hvite blodcellene før de infisere resten av kroppen. Visse sykdommer, stress, dårlig kosthold og arvelige problemer kan føre til et lavt antall hvite blodlegemer.

Hvordan øke hvite blodlegemer

En balanse hvert måltid for et sunt kosthold. Kosthold er det viktigste aspektet for å holde kroppen frisk. Hvite blodlegemer er produsert og funksjon på topp når du fyller tallerkenen din 2/3 full av grønnsaker, bønner og helkorn. Resten bør være magert kjøtt eller fisk.

Spis riktig grønnsaker. Enkelte varianter av grønnsaker bidra til å øke hvite blodceller mer enn andre. Disse inkluderer brokkoli, blomkål, spinat, gresskar og gulrøtter.

Øvelse hver dag i minst 30 minutter. Du trenger ikke å gjøre en fysisk trening, men sørg for at du holde kroppen aktiv i 30 minutter. Det kan bety hagearbeid eller vandre rundt et kjøpesenter. Hold blodet pumpe og musklene arbeider for å øke hvite blodlegemer.

Drikk grønn te. Grønn te bidrar til å stimulere produksjonen av hvite blodlegemer. Koffeinfri grønn te er bedre for kroppen din, og en eller to kopper om dagen bør gjøre triks.

Ta en multivitamin spesifikke for din alder og kjønn. Du trenger ikke å ta et apotek full av kosttilskudd for å forbedre din hvite blodlegemer. En enkel multivitamin formulert for deg vil hjelpe betydelig. Sink er viktig, så sørg for at den inneholder et sunt nivå av sink.

Hint

  • Prøv å variere dine grønnsaker til hvert måltid for å balansere ut din vitamin inntak.
  • Hvis du har et lavt antall hvite blodlegemer, sørg for at legen sjekker for alle mulige grunnen. Det kan faktisk indikerer et mer alvorlig problem.