Digidexo.com

Hvordan bruke Fiber å rense kolon

Det er flere måter å rense kolon. Ved hjelp av fiber i kosten jevnlig er en av de sunneste og mest effektive måtene å gjøre det. Her er et regime som bruker ren psyllium frø (korn lett finnes i helsekostbutikker), kjent for sin høye fiberinnholdet og tarm rensing evner. På slutten av rens - 7 dager - du bør også legge merke til noen vekttap.

Hvordan bruke Fiber å rense kolon

Før du spiser om morgenen, ta en heaping spiseskje psyllium frø og bland inn i en 6 til 8-oz. glass juice eller damp-destillert vann. Psyllium tykner raskt i flytende, slik at så snart du blander det, gulp det ned. Den har en mild, nøtteaktig smak.

Vent ca 30 minutter før du spiser eller drikker noe (foruten vann). Dette vil gi psyllium tid til å bevege seg gjennom magen og tarmene. Psyllium fungerer som en myk skrubb børste gjennom tarmen og tykktarmen, og vil vise resultater på kort tid.

Pass på å drikke flere glass vann, damp-destillert vann helst i løpet av dagen. Steam-destillert vann er fri for de fleste giftstoffer og kjemiske tilsetningsstoffer som finnes i vann fra springen. Det er fornuftig at mens du gjør en kolon renset å eliminere giftstoffer og avfall saken, at du holder deg borte fra giftstoffer i vann fra springen, også.

Ta en ny porsjon av psyllium frø i kveld, ideelt sett en halv time før middag. Igjen, bland en heaping spiseskje med juice eller vann. Følg med en annen 6- til 8-oz. glass vann.

Ha en tredje spiseskje psyllium frø med væske før sengetid hvis du ikke har produsert avføring bu kvelden, eller hvis du ikke har eliminert mer avfall enn vanlig for dagen. Ta opptil tre doser på den første dagen, men ikke overstige dette beløpet. For de neste 6 dagene, ikke overskrider to doser: morgen og kveld. Du bør legge merke til mer eliminering ved slutten av den første dagen. Det flotte med psyllium er det er ikke forårsaker magesmerter eller diaré. Du trenger ikke å bekymre deg om du bor hjemme eller i nærheten av et bad mens du er på rens.

Hint

  • Prøv å spise sunn mat som fremmer god fordøyelse, som rå frukt og grønnsaker, og hele korn. Du trenger bare to doser av psyllium en dag mens du er på rens. Du kan velge å opprettholde en vanlig dose av psyllium (1 ss.) På daglig basis for å fremme regularitet.
  • Hvis du ikke ser en forskjell i eliminering av dag to, kan du ha litt påvirket avfall som trenger oppmuntring til å løsne. Psyllium frø vil fungere dersom du holder med rens.