Digidexo.com

Silk Soy Milk Nutritional Fakta

Silk Soy Milk distribueres av Hvit Wave Foods, et datterselskap av Dean Foods - en av de største distributørene melk i USA. Silk Soy Milk ble grunnlagt av Steve Demonstrasjoner av Boulder, Colorado, i 1978 Det er en stift for mange seriøse utøvere som er ute etter en kraftig næringsdrikk og av folk som bare nyte smaken.

Dairy-Free

Silk Soy Milk er meieri-fri. Det er trygt for de som har meieri allergi. Silk Soy Milk er naturlig laktosefri.

Hvete og Gluten-Free

Silk Soy Milk inneholder ingen hvete, hvetegluten, rug, havre, bygg eller malt. Det er ingen animalske derivater i Silk Soy Milk, noe som gjør det til et vegansk produkt.

Kosher

Alle Silk produkter er sertifisert Kosher OU-D. Dette bekrefter at Silk Soy Milk ble oppvarmet på utstyr som brukes for meieri men peker ikke til tilstedeværelsen av meieriet i produktet.

Koffein; Omega 3; Sukker

Chocolate Silk Melk er den eneste Silk smaken som inneholder en liten mengde koffein (3,6 mg per 8 oz.). Silk Soy Milk inneholder en helt naturlig uraffinert sukker kalt stokk juice. Det har også essensielle omega-3 fettsyrer.

Kalsium

Silk Soy Milk er en utmerket kilde til kalsium. En 8-oz. servering inneholder 20 prosent av den daglige anbefalingen.

Kalorier

En kopp Silk Soy Milk inneholder 100 kalorier, 3,5 gram fett, 95 mg natrium, og 10 gram karbohydrater. Den er svært høy i vitamin B12, riboflavin, magnesium og kalsium. Den inneholder også 7 gram sukker per 1 kopp servering.