Digidexo.com

Hjem Helse Hjelpemidler for Svakhet i Hands

Hjem Helse Hjelpemidler for Svakhet i Hands


Svakhet i hendene kan være aldersrelatert eller resultatet av en skade eller sykdom. Denne tilstanden kan gjøre dagligdagse oppgaver som dressing, matlaging og renhold vanskelig for deg. Heldigvis er det noen hjemme helse hjelpemidler som er utviklet for å hjelpe deg å leve et ganske normalt liv til tross for manglende styrke i hendene.

Gripende Aids

Gripelister har blitt utviklet for å hjelpe hvis du har svake hender for å gjøre det enklere å åpne medisinering flasker, hold på å utøve utstyr eller håndtere verktøy. Disse hjelpemidler varierer fra enkle til ganske avanserte systemer. De kan også hjelpe deg med å plukke opp kjøkkenutstyr, hold kopper og krus, holde en tannbørste eller barberhøvel og andre egenomsorg essensielle.

Dressing Aids

Hver dag du blir møtt med knapper, glidelåser eller festene bare å kle på seg. Aids har blitt utviklet for å gjøre og påkledning mye enklere. Det er knappenåler, glidelåstrekker og ringer, lange sko horn, ben heiser og strømpe hjelpemidler tilgjengelig for å gjøre dressing mindre av en utfordring for deg.

Kitchen Aids

Fikse mat for deg selv kan også være en utfordring når du har svake hender. Jar openers, store grep på peelers, sleiver, kniver og sugekopper på skjærebrett hjelpe ved å redusere belastningen på hender og håndledd. Fjærbelastede saks hjelpe deg til å åpne pakker ved å eliminere behovet for å åpne saksen og redusere trykket når du lukker dem.