Digidexo.com

Legemidler for behandling av kronisk idiopatisk forstoppelse

Kronisk idiopatisk konstipasjon er en type forstoppelse, som ikke er forårsaket av kosttilskudd og andre livsstils mangler. Personer med kronisk idiopatisk forstoppelse er ofte avhengige av en eller flere typer medisiner for behandling. Her er seks vanlige legemidler som brukes til å behandle denne tilstanden.

Fiber

Noen mennesker med kronisk idiopatisk forstoppelse har funnet lindring fra sine hyppige forstoppelse ved hjelp av fiber behandlinger som kosttilskudd. Fiber er tilgjengelig over-the-counter i pilleform, wafere og i form av fiber pulver.

Avføring myknere

Forstoppelse er forårsaket ved herding avføring, også kjent som avføring, i endetarmen og i tykktarmen. Avføring myknere kan ikke helt stoppe forstoppelse skjer, men vil bidra til å myke opp avføringen, slik at de er enkle å passere uten overdreven straining.

Stimulerende laksantia

Stimulerende avføringsmidler, som for eksempel bisacodyl og Senna, arbeid over natten eller i løpet av minutter når det tas i stikkpille skjema for å stimulere tarmveggen for å avlaste kronisk forstoppelse. Stimulerende avføringsmidler er tilgjengelige over-the-counter. Disse typer av avføringsmidler kan være vanedannende og bør varieres med andre metoder for å behandle kronisk idiopatisk konstipasjon.

Klyster

Mange bruker bare klyster for å behandle kronisk idiopatisk obstipasjon. For disse typer mennesker, er det vanligvis to ytterpunktene: å være i stand til å ha avføring egentlig lett, eller å være ekstremt, ofte og alvorlig forstoppet. Klyster og klyster relatert utstyr er lett tilgjengelig over disk på mange kjøpesentre, supermarkeder og apoteker.

Stikkpiller for kronisk idiopatisk forstoppelse

Suppositorier er satt inn i endetarmen og smeltet ved kroppens temperatur. Avføringsmiddel stikkpiller er vanligvis laget av glyserin eller bisacodyl. Glyserin suppositorier er mer av et smøremiddel avføringsmiddel enn bisakodyl, som er en stimulerende avføringsmiddel.

Melk av Magnesia

Melk av Magnesia er en av de mindre hyggelige rettsmidler for kronisk idiopatisk forstoppelse. Selv om mange mennesker ikke liker smaken sin, fungerer melk av Magnesia i løpet av noen timer for å lindre kramper, oppblåsthet, og å produsere avføring. Melk av Magnesia er tilgjengelig over-the-counter på mange stoffet butikker.