Digidexo.com

Om Easy Vekttap

Om Easy Vekttap


Alle ønsker å gå ned i vekt så raskt som mulig og med så liten innsats og offer som mulig. Vellykket vekttap innebærer ernæringsmessig utdanning og litt innsats fra din side. Imidlertid kan en rekke vekttap programmer, tips og teknikker gjør din søken etter en tynnere kropp litt lettere.

Funksjon

For å gå ned i vekt, må kroppen forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Mens det er den ultimate bunnlinjen i noen vekttap programmet, er det forenklede og gir ingen detaljer om de ulike teknikker for å oppnå dette målet. Noen dietter resultere i en høyere metabolisme, øker mengden kalorier kroppen din forbrenner. Andre begrense ikke bare kalorier, men også hva slags kalorier du forbruker. Avhengig av dine egne preferanser, kan man vekttap programmet gi bedre resultater.

Funksjoner

Low-carb dietter sterkt begrense mengden karbohydrater som du forbruker i et forsøk på å sette kroppen i en tilstand av ketose, hvor det begynner å brenne fett raskt. The Atkins diett er en velkjent low-carb program som kan være lett for deg hvis du liker å spise kjøtt, og kan gjøre uten brød og søtsaker. Weight Watchers, Jenny Craig og South Beach Diet er eksempler på vekttap programmer som gir medlemmer med menybreakdowns og selv prepackaged matvarer. Disse diettene tilbyr personlig oppmuntring, noe som gjør vekttap lettere for noen mennesker.

Størrelse

Alle har sin egen oppfatning av hva en kropp skal se ut og ikke to meninger er identiske. Imidlertid er en matematisk ligning, noe som resulterer i en rekke kroppsmasseindeks (BMI), bidrar til å bestemme en sunn vekt, basert på mengden av fett i kroppen i forhold til høyden. Bruk en online BMI kalkulator for å bestemme din personlige BMI-tall og hva det betyr (se Ressurser).

Betraktninger

Du trenger ikke delta i et vekttap program for å felle noen pounds. Noen felles vektkontroll teknikker blant annet legge mer frukt og grønnsaker til kosthold, redusere del størrelsen på mat på tallerkenen din, ikke hoppe over frokosten, velger ferske matvarer enn bearbeidet mat og holde en food journal. En populær metode for å miste vekt legger til grunn at mange mennesker snack i løpet av dagen uten å vite det. Ved å holde en liten notatbok hendig og opptak alt du spiser og drikker, vil du bli mer bevisst på dine matvaner.

Potensiell

Å være overvektig øker risikoen for hjertesykdom, slag, høyt blodtrykk og andre medisinske tilstander. Ved å forske på ulike typer dietter som fungerer for andre mennesker, kan du finne en som passer din livsstil (se Ressurser).