Digidexo.com

Komme motivert til å gå ned i vekt

Mange starter et vekttap program bare for å miste motivasjonen før de oppfyller sine mål. Finne hva som motiverer deg er en viktig del av å holde seg til et vekttap regime. Enten du ønsker å gå ned i vekt for en kommende hendelse, for din helse eller for å komme tilbake i den formen du var da du var yngre, det er strategier som vil bidra til å holde deg motivert til å gå ned i vekt og nå dine fitness mål.

Komme motivert til å gå ned i vekt

•  Spør deg selv hvorfor du ønsker å gå ned i vekt. Er det for din helse? Å endelig komme i form? Eller ønsker du å passe inn i dine skinny jeans igjen? Dette er grunnene til at du trenger å fokusere på når du satt av en treningsøkt eller nå for en usunn mat valg. Skriv ned dine grunner for å miste vekt og din endelige vekttap mål.

Still små vekttap mål sammen med din langsiktige mål. En grunn folk bommer av deres vekt-tap målet er at de ser deres langsiktige mål som ikke kan nås. Hvis din langsiktige målet er å miste 50 kg. i fem måneder, gjøre mindre kortsiktige mål i mellom. Målet for 2 til 3 kg. en uke. Små prestasjoner er gode motivatorer.

Prøv å ikke veie deg mer enn en gang i uken. Væskeansamlinger, tiden av måneden og hva du spiste for en time siden kan endre tallene på skalaen. Hold en logg over disse ukentlige tall og etter en måned eller to vil du se hvor langt du har kommet. Hold denne loggen i en fremtredende plass sammen med dine vekttap mål.

Gjør det tid for fitness. En av de mest populære unnskyldninger for å stoppe et vekttap programmet er tid. Det tar ikke mye tid til å få helse og vekttap fordeler fra trening. Gjør avtaler med deg selv for daglig mosjon. Tretti minutter om dagen er alt som skal til for å få resultater. Våkn opp en halv time tidligere eller gjøre en øvelse rutine mens du ser på Dagsrevyen. Nå er der, så skrive ned at halvåpent trenings avtale på din daglige gjøremålsliste.

Bruk visuelle motivatorer. Sett opp et bilde av hvordan du vil se etter at du mister vekt, eller hvordan du pleide å se før du gått opp i vekt. Selv noe så enkelt som å henge et par jeans som du vil passe inn på utsiden av skapet vil motivere og minne deg om dine mål.

slutte å sammenligne dine vekttap resultater med en annen persons. Lese om en annen persons vekttap suksess kan være motiverende. Men når du slå deg opp for ikke å få de samme resultatene på samme tid, blir det skadelig og fører til frafall i kosthold og fitness. Vær positiv og stolt av hva du har oppnådd.

Motivere deg selv ved å belønne deg selv. Gi deg selv en premie for å oppnå de små og store mål. Kjøpe deg en ny kjole eller bukse når du møter mål om å miste en størrelse. Unn deg en film når du møter som ukentlig vekttap mål. Hver fitness mål nådd bør feires.

Bli med et vekttap støtte gruppen. Snakke med andre mennesker som er på samme vekttap reisen som du kan hjelpe deg til å føle at du ikke er alene. Du kan delta i et vekttap gruppe i ditt område, eller bruke en av de mange vekttap støtte grupper på nettet for å bidra til å holde deg motivert til å gå ned i vekt.

Hint

  • Utøve rutiner vil bli en vane hvis du gjør dem regelmessig for en måned eller mer.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter et vekttap rutine.