Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for Sjøgrens syndrom

Naturlig rettsmidler for Sjøgrens syndrom


Sjøgrens syndrom, en autoimmun sykdom, konsekvenser 4 millioner amerikanere hvert år. Immunforsvaret til personer med Sjøgrens syndrom feil, angripe friskt vev av sine slimhinner. Det er i dag ingen kur for Sjøgrens syndrom, og nåværende behandlingsalternativer ofte gjøre lite for å lindre symptomer. Alternative behandlinger, når kombinert med tradisjonell medisin, kan forbedre livskvaliteten for de med Sjøgrens syndrom. Tradisjonelle og alternative behandlinger fokus på hydra slimhinner og styrke immunforsvaret.

Funksjoner

Lider av Sjøgrens syndrom har ekstremt tørre øyne og tørr munn. Dette tørrhet kan resultere i øyne som klør, brenne og er følsomme for lys. Tørrhet i munnen kan gjøre det vanskelig å svelge, minske følelse av smak og bidrar til hulrom. Sjøgrens syndrom kan også føre til tørr hud, utslett, leddsmerter og tretthet. Vellykkede alternative behandlinger fungere til å lindre disse symptomer, særlig tørrhet i munnen og øynene.

Typer

Hver store typen alternativ medisin har sin egen behandlingsforløpet for Sjøgrens syndrom, men ingen annen behandling har vist seg å kurere syndrom. Akupunktur økter, urter, kosttilskudd og homeopati kan hjelpe lindre symptomene på Sjøgrens syndrom. Små kliniske studier har vist at pastiller laget med willow bark lindre tørr munn og forbedrer tale. Forskere har også vellykket behandlet tørre øyne med aktuell og muntlig omega-3 fatty acid kosttilskudd.

Betraktninger

Livsstil tilpasninger og hjem rettsmidler er noen av de mest effektive måter å håndtere tørrhet assosiert med Sjøgrens. Holde miljøet fuktig med bruk av en luftfukter, opprettholde en tilstrekkelig væskeinntak og overvåke symptomene nøye for å unngå skader fra tørrhet. Eliminere brisen eller begrense bruken av fans kan også bidra til å forhindre øynene og nesegangene tørker ut. Konsekvent bruk av hudkrem, nesespray og vaginal smøremidler er også viktig i Sjøgrens hjemmetjenesten (se Ressurser nedenfor).

Forebygging / løsning

Tørre øyne kan bli løst med bruk av varme komprimerer, en maske når de skal sove, over-the-counter smøremidler og ved å hvile øynene ofte når du gjør detaljert arbeid. Tørrhet i munnen kan rettes hjemme ved å øke væskeinntaket, tyggegummi og spise harde drops.

Advarsel

Sjøgrens syndrom er en alvorlig medisinsk lidelse som bør behandles av en lisensiert medisinsk faglig. Bruk av alternative rettsmidler og hjem behandlinger bør gjøres under lege tilsyn. Sjøgrens kan føre til hull i tennene og muntlig gjær infeksjoner, så det er viktig å se en tannlege minst tre ganger i året. Overdrevet tørre øyne kan resultere i skader på hornhinner, så det er viktig at en eyecare profesjonell konsulteres på en jevnlig basis.