Digidexo.com

Hvordan eliminere gjær Overgrowth

Gjær overvekst fører til ubehagelige symptomer som tretthet, hodepine, utslett, mageproblemer, mangel på konsentrasjon og selv depresjon. Gjær kan vokse ut av kontroll under forhold som å ta antibiotika, hvis immunforsvaret er nede, eller hvis du har en diett høy i karbohydrater og sukker. Det er trinn som kan bidra til å eliminere symptomer på overvekst om deres effekt ikke har vært helt bevist.

Hvordan eliminere gjær Overgrowth

•  Kutt ut alle raffinert og naturlig sukker i kosten. Gjær på sukker, så eliminere deres matkilde bør bidra til å redusere deres vekst.

Slutt å spise karbohydrater. I kroppen blir karbohydrater omdannes til sukker, og gir en kilde til mat for gjær. Prøv å erstatte noen karbohydrater med proteinkilder som fisk, kjøtt, egg eller belgfrukter.

Ta en fordøyelseskanal enzym 15 til 20 minutter før måltider for å hjelpe deg i å holde oppblåsthet under kontroll. Du kan være i stand til å finne fordøyelsesenzymer hos din lokale helsekost butikk. Disse enzymene vil også bidra til å balansere fordøyelsessystemet, noe som gjør miljøet mindre gjestfrie til gjær.

Ta enten en naturlig soppdrepende middel eller medisiner (nystatin, Diflucan) for å drepe levende gjær. Medisiner krever resept fra legen din.

Ta en probiotiske supplement for å rette balansen av bakteriefloraen i fordøyelsessystemet. Dette normal flora vil konkurrere med gjær, noe som gjør det vanskeligere for gjær til å trives i systemet ditt.

Hint

  • Ikke ta noen av de ovennevnte kosttilskudd utover de anbefalte doseringsveiledning. Konsultere legen din før du prøver dette hjemme.