Digidexo.com

Hvordan lage en matdagbok Tracker

Hvordan lage en matdagbok Tracker


Mat dagbøker er verktøy som brukes til å spore daglige matforbruk. For personer som er interessert i å miste vekt eller bare se hva de spiser, en matdagbok fungerer godt for å vise mønstre og forbedringsområder. Ifølge Victor Stevens, senior etterforsker ved Kaiser Permanente Center for Health Research, mat dagbøker er en "kraftig selvledelse teknikk. De hjelper deg å finne ut hvor de ekstra kaloriene kommer fra." (Referanse 1) Disse effektive vekt styringsverktøy kan enkelt gjøres og vedlikeholdes hjemme.

Hvordan lage en matdagbok Tracker

•  Del siden din inn i et diagram består av åtte vertikale kolonner og fem horisontale rader ved hjelp av linjal og blyant. Hver boks skal måle en 1/2 inches med 1 1/2 inches.

Merk den øverst i hver kolonne med en dag i uken ved hjelp av pennen. La den første boksen åpne deretter merke den andre boksen "Sunday" og deretter "Monday" og så videre.

Merk den første boksen i hver rad. Igjen, la den første boksen åpen før du går videre til å merke den neste "frokost", da den ene under den bør være "Lunsj" og deretter "Dinner" og deretter "Snacks" og deretter "Vann".

Gjenta trinn 1 til 3 for hvert stykke papir. Når prosessen er ferdig, vil du ha fire separate ark, en for hver uke i måneden. Lag så mange måneder som du ønsker.

Stift sidene sammen langs venstre side for å sikre til et hefte. Spore matinntaket ved å spille inn hvert element forbrukes ved hvert måltid, inkludert snacks og drikke. Prøv å være så ærlig og flittig som mulig for å få mest mulig verdi ut av dagboken.

Hint

  • Legge til en kolonne for "Mood". Læring årsakene bak spising kan gi god innsikt i mønstre og humør relatert atferd.
  • Telleapparat din totale matforbruket på slutten av hver dag og bruke en kalori telling verktøy for å oppdage din totale daglige kaloriinntak.