Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Gas

Flatulens - kjærlig kjent som gass - utløser reaksjoner som avsky, forlegenhet og latter. De fleste slipper gassen, selv om de ikke liker å innrømme det, men overdreven gass forårsaker oppblåsthet og ubehag for magen. Hvis du er ute etter en måte å redusere gass, prøve noen av følgende hjem rettsmidler.

Diet

Kosthold påvirker negativt gass vaner. Unngå disse elementene som kan øke flatulens Frekvens: kullsyreholdige drikker, brokkoli, rosenkål, kål, blomkål, tørkede bønner, havre, poteter og gjærholdige matvarer som brød og ost. Også begrense inntaket av essensielle og enumettet fett.

Spis mat som resulterer i lave gassnivåer, for eksempel bananer, sitrus, egg, druer, hard ost, kjøtt, ikke-kullsyreholdige drikker, peanøttsmør og yoghurt (laget av levende bakterier).

Drikk mye vann for å unngå gass bygge opp. Spis små måltider, samt en liten snack mellom måltidene. Spis sakte, så du har en tøffere tid å fordøye maten du svelge ned, og det kan føre til at du svelger luft som fører til mer gass. Når du er ferdig med et måltid, drikke et glass varmt vann for å hjelpe deg å rape og fjerne gass.

Asafetida

Styr gass med asafetida, et krydder som fungerer som en anti-krampaktig, anti-flatulent carminative. Sett et snev av asafetida pulver (pass opp for sterk lukt) på håndflaten og tilsett noen dråper vann. Påfør den resulterende klissete lim på huden på magen og magen knappen, og la det tørke.

Bortsett fra aktuell bruk, kan du ingest asafetida å hjelpe gassproblemer. Løs opp to små brikker i en halv kopp vann (med litt brunt sukker) og drikke. Eller, bland en klype hver av asafetida og rock salt med en 1/2 ts tørr ingefær pulver, og legg blandingen til en kopp varmt vann og drikke.

Ingefær og kardemomme frø

Utenfor bruk med asafetida, ingefær fungerer godt for gass. Kok to små biter av tørr ingefær i utvannet melk og tilsett en klype salt rock. Drikk varm før sengetid og føle seg mindre gassy.

Bruk ingefær som en gass middel i disse andre måter: Bland en teskje av fersk, revet ingefær med en teskje av lime juice (eller suge ingefær skiver i lime juice) og spise etter et måltid; sette malt ingefær rot i kokende vann, tilsett honning og drikke; slipe sammen 1 ts hver av pepper, tørr ingefær og grønn kardemomme frø, legge til en 1/2 ts av blandingen til vann og drikke en time etter et måltid.

Du kan også nyte en teskje av kornet kardemomme frø (uten ingefær) i en kopp med vann i 10 minutter, anstreng væsken og drikker tre ganger daglig. Eller, maler ferske kardemomme frø og sette en teskje i en kopp kokende vann; la den sitte i 10 minutter og drikk tre ganger daglig.

Andre rettsmidler

For å bidra til å minske din flatulens og forbedre fordøyelses evner, knuse to fedd hvitløk i Bengal gram vann. Ved å våkne om morgenen, spise dem på tom mage. Forbruker et par doser av hvitløk suppe kan også hjelpe: Grind noen hvitløk med noen svart pepper frø, korianderfrø og spisskummen. Bland i ca 6 oz. vann og kok opp.

Hvis du ønsker å bruke spisskummen utelukkende, steke en teskje i en panne. Når spisskummen røde, legge til to kopper vann og kok i fem til ti minutter. Når spisskummen blander inn vannet og kokende vann reduserer til en kopp, la det avkjøles litt og drikke.

Som spisskummen, har ajwain antiflatulente egenskaper som vil bidra til å kontrollere gass. Forbered det på samme måte som spisskummen, eller suge noen få biter av ananas over natten i ajwain-vann mix. I morgen, presse ananas biter, pakke det hele inn i miksen, filter og drikke. Hvis du er gravid, ikke konsumere ananas, som de har abort egenskaper.