Digidexo.com

Tips om å rense kroppen

Tips om å rense kroppen


Mange hygienerutiner anses et spørsmål om sunn fornuft til voksne etter en levetid på å ha blitt imponert i minnet. Det som ofte må tilpasse litt er detaljene i disse regimene. For eksempel, noen rensemidler fungerer bedre for spesifikke hudsykdommer enn andre, og måten enkelte rensemidler blir brukt er ofte mer av en dårlig vane enn god hygiene.

Body Acne Prevention

Som gunstig og viktig som regelmessig mosjon er, svette slik aktivitet induserer kan forårsake akne på bryst og rygg. Hold tiden mellom å avslutte en treningsøkt og dusjing så kort som mulig for å unngå overlapping overflødige kroppslige olje sekreter (sebum) og bakterier på huden din via svette-gjennomvåt klær.

Kraftig skrubbing noen kviser på brystet og ryggen vil ikke hjelpe det klart opp noe raskere. Faktisk gjør irritasjon slik skrubbing er egnet til å føre til at bryte verre. Vask torso forsiktig og bruke et naturlig rengjøringsmiddel utformet for å rense porene, slik som flytende sort såpe, i stedet for en deodorant hard såpe. Flytende sort såpe er funnet i helsekostbutikker og i den naturlige delen av store supermarkeder.

Vask av bakterier og talg ut av treningen klær snart etter treningen er også anbefalt å fjerne bakterier og sebum som forårsaker pore clogging.

Ansikts Pore Rengjøring

Vaske ansiktet minst en gang om dagen - og to ganger på varme, svette dager - er nødvendig for å fjerne skitt, smuss og døde huden som trenger sloughing av. Ikke bare bruke en ansiktsrens, og stoppe der. Mens vaske forsiktig med en nonharsh, er duft-fri ansiktsrens et must, det er like viktig å bruke en oppfølging snerpende, et stoff som kan ytterligere ren og krympe porene.

Et bredt utvalg av dyre astringents eksisterer, men en av de beste astringents er utrolig billig: trollhassel. En 16 oz. flaske trollhassel ofte selger for under $ 2 i 2010 Fukt en bomullsdott med trollhassel, og forsiktig skrubbe ansiktet i et sirkulært mønster. Når trollhassel har tørket, kan du følge opp med en noncomedogenic fuktighetskrem.

Hårvask Frequency

Med mindre håret er vått av svette på en daglig basis, vaske det annenhver dag er faktisk sunnere for håret enn daglig vask. Den konvensjonelle visdom er at daglig sjamponering er nødvendig for rent, sunt hår. Selv om det fortsatt gjelder for hår som er fuktig av svette på en daglig basis, kan daglig sjamponering henhold tørrere forhold stripe håret av essensielle oljer, la det tørke, sprø, svak og slapp. Sjamponering annenhver dag treffer den perfekte balansen mellom hår som er for fet fra sjeldne vasking, noe som fører til sebum buildup på hodebunnen og ansikts akne, og altfor tørket ut håret. Følgende med en god, hjelper naturlig balsam også å holde håret fuktig og myk.