Digidexo.com

Hva er Complete Body Cleansing Program?

Hva er Complete Body Cleansing Program?


The Complete Body Cleansing Program, produsert av GNC Preventive Medicine, kommer i regimer for enten to-eller syv-dagers bruk. Mens de to-dagers program vil rense systemet og kroppen i en grunnleggende måte, er de syv-dagers program langt bedre valg fordi det helt renser kroppen din system. De to-dagers program formål er å raskt avgifte kroppen og gjenopprette den optimal helse. De syv-dagers Body Cleansing Program tilbyr støtte for generelle trivsel og helse, samt fordøyelsen helse.

Ingredienser i Complete Body Cleansing Program

Ingefær, granateple, artisjokk og fiber er spesielt blandet inn i dette tillegget for å øke intestinal helse. De samme ingrediensene også fremme sunn fordøyelse av karbohydrater og fett. Formelen inneholder grønn te og druekjerneekstrakt for å fremme en sunn fordøyelse. Goldenseal, cayenne og melk tistel er inkludert for sunn leverfunksjon. Probiotiske-Acidophilus organismer bidra til å fremme veksten av sunne bakterier i fordøyelsessystemet. Det hjelper også støtte sunne funksjoner av immunsystemet.

Den to-dagers program

Med to-dagers Complete Body Cleansing Program, er to 16-ounce flasker med væske supplement inkludert. Dette tillegget inneholder en blanding av urter og mineraler, samt grønnsaker og frukt; den inneholder 5 mg av kostfiber for hver dose. Rør fire gram av væske supplement i fire gram vann og bland godt. Drikk blandingen sakte; gjenta denne prosessen fire ganger daglig i to dager. Kjøle etter åpning av produktet.

The Seven-dag diett

En sann total body rens, de syv-dagers pille diett trygt fjerner giftstoffer og skadelige kjemikalier. Inneholdende et totale rensemiddel, enzymblanding og gastro formel, er am dose tas daglig i syv dager. Den 7-dagers pm dose er tatt med et kveldsmåltid; den inneholder en lever rensemiddel, nyre helse og blodsirkulasjon formel, og et enzym-blanding. Tillegg inkluderer en prebiotisk blanding og en probiotiske-acidophilus supplement. Mens probiotiske-acidophilus supplement tas daglig med et kveldsmåltid, er prebiotisk blanding blandet med 4-6 gram vann eller juice rett før man spiser.

Advarsler

Slutte med å bruke hele kroppen rensing programmet to uker før operasjonen. Alltid konsultere en lege før du begynner et supplement som denne. Ikke ta denne medisinen mens de er gravide eller ammer. Sjekk også med en lege før du tar dette tillegget for å unngå komplikasjoner med andre medisiner eller med en eksisterende medisinsk tilstand. Dette produktet har ingen kjente bivirkninger; derimot, kan mage følsomhet fra den ekstra fiber være et problem for noen individer.

Fullfører Regime

Etter å ha fullført de to-eller syv-dagers regimer, sørg for at du spiser en diett bestående av matvarer som vil bidra til å bevare helsen til den nylig renset systemet. Disse matvarer inneholder noen matvarer som ikke er behandlet, høy fiber korn, økologiske grønnsaker og frukt og organiske magert kjøtt. Ved å spise økologisk, vil du unngå å gjeninnføre kjemikalier og hormoner tilbake i kroppen din. Du bør også unngå å drikke alkohol etter fullført Complete Body Cleanse for å holde fra å sette mer giftstoffer inn i systemet ditt.