Digidexo.com

Naturlig Kolon Rensing Med Prunes

Mangel på mosjon, dårlig kosthold og livsstilsvalg kan hemme eliminering. Delvis fordøyd materiale kan samle seg i den nedre del av tarmen, kalt tykktarmen. Toksiner løslatt fra denne rusk føre til at gass og kan også tas opp gjennom tarmveggen til blodet. Tretthet, hodepine, mental forvirring, irritabilitet og allergi kan føre til. Mangel på friskt materiale i tarmen kan forårsake fordøyelses bakterier til å arbeide på friskt vev, som produserer betennelse. Kolon rensing kan gjøres på mange måter; bruker svisker er en effektiv og sunn valg.

Forberedelse

Det første trinnet i enhver kolon rensing bør være en kort fort, fordi fasting er den beste måten å fjerne giftstoffer og avfallsstoffer fra kroppen. En to til tre dagers faste på ferske økologiske grønnsaker og frukt juice vil hvile fordøyelsessystemet og løsne rusk i tykktarmen. Eventuelt kan du ta bare rikelig med friskt vann med saften av en frisk sitron lagt til hver åtte unse glass i minst 24 timer før man spiser svisker. Hvis du er sulten, legge klare supper og urtete søtet med stevia eller honning. Det viktige er å konsumere bare væsker. Ikke bruk kommersielle drinker med søtningsmidler, farger eller kunstige smaker. Rådfør deg med en lege før du begynner et kolon rens, spesielt hvis du er diabetiker.
Kjøpe unsulphured økologiske svisker uten sukker. Fem mellom svisker inneholder mer enn tre gram fiber, null fett og færre enn 300 kalorier. De er en rik kilde for beta-karoten (vitamin A), kalium, vitamin C og jern. På grunn av deres anti-oksidanter og mineralinnhold, er svisker anses å ha kreft-bekjempelse og blodtrykksregulerende egenskaper. De er tilgjengelige i tørket form hele året.

Prosedyre

Når du er klar til å avslutte raskt, suge åtte til 12 svisker i nok varmt vann til å dekke 30 minutter og fortære dem i ett måltid. Følg med noen leftover vann. Svisker er en høy-fiber mat i seg selv, men noen mennesker legger psylliumskall eller bakken flaxseeds å øke kost-lignende handling av svisker i tykktarmen. Tilleggs fiber krever ekstra væske; ellers er det risiko for ytterligere else. En god avføring bør oppleves i løpet av seks timer. Hvis resultatene er dårlige, har et annet måltid av svisker. Ikke spis noe annet før tykktarmen er evakuert. Dersom tarmproblemer, forstoppelse eller relaterte symptomer er kronisk, gjenta denne kolon rens en gang månedlig.
For å opprettholde kolon helse unngå hydrogenert og mettet (animalsk) fett, sukker og svært bearbeidet eller stekt mat. Spiser nok friske grønnsaker og frukt for å gjøre opp halve kosthold og drikke minst 64 gram vann daglig. Utilstrekkelige væsker herde avføring, som kan bo i tykktarmen for uker eller måneder. Meieriprodukter, unntatt yoghurt eller kefir, bør unngås for å opprettholde en ren, slim-fri kolon. Regelmessig trening som gåing og yoga praksis som gir mild massasje til magen øke blodsirkulasjonen og stimulere kolon funksjon.