Digidexo.com

Slik Cure Lazy Colon

En lat kolon, medisinsk kjent som "colonic treghet" og mer kjent som "forstoppelse", er en tilstand karakterisert ved kolon kontrahering dårlig og beholde krakk heller enn å utvise den. Hvis du har færre enn to avføringer hver uke, ville du bli ansett for å være forstoppet. I tillegg, hvis du belastningen eller har hard avføring mer enn 25% av tiden du forsøker å flytte tarmer, du er også forstoppet. Selv om forstoppelse kan være forårsaket av en rekke problemer, behandle en lat kolon er ikke så komplisert.

Slik Cure Lazy Colon

Cure Ditt Lazy Colon

•  Drikk minst to ekstra glass vann hver dag. Du bør drikke 64 gram vann hver dag. Hvis du allerede gjør dette, og er fortsatt forstoppet, øke det daglige vanninntaket til 80 gram.

drikke varm væske, som te, i morgen. Ikke drikk kaffe, skjønt, så det ytterligere kompliserer fordøyelseskanal problemer og kan gjøre din forstoppelse verre.

Spis kli korn og mat med høyt fiber, inkludert frukt, grønnsaker og grovt brød. Bael frukt, pærer, appelsiner og druer, i tillegg til spinat og fiken, all støtte i tarmhelse.

Ta et avføringsmiddel, for eksempel melk av Magnesia, MiraLAX, Dulcolax eller Colace krakk mykner. Men du bør ikke stole på avføringsmiddel i mer enn to uker. Hvis du etter en to-ukers periode du fortsatt ikke kan flytte tarmer med letthet, bør du oppsøke lege.

unngå å bli forstoppet ved å trene regelmessig, siden kontrahering av magemusklene fremmer sunne tarmer. Også, opprettholde en diett høy i fiber. Unngå å drikke for mye kaffe, som den dehydrerende og kan føre til en lat kolon.