Digidexo.com

Måter å hjelpe barna Gain Vekt

Prøver å få vekt virker enkelt for de fleste av oss, men hvis du har en ekstremt undervektige barn, kan du finne det vanskelig å øke hennes kaloriinntaket. Selv om å spise sunn mat som frukt og grønnsaker er alltid viktig, kan legge høy-kalori meieri, kjøtt og fett kilder hjelpe barnet ditt opp i vekt på en sunn måte.

Dairy

Hvis du prøver å hjelpe barnet ditt opp i vekt, og legger full fete meieriprodukter til hennes diett er et flott sted å starte. Legg full-fett ost til alt hun spiser - brett den inn egg, dryss den i salat, smelte det over grønnsakene eller legge den til pastaretter. Oppmuntre henne til å drikke helmelk, sjokolademelk, milkshake eller varm kakao på måltider i stedet for vann eller fruktjuice. Gi henne full-fett iskrem til dessert, eller prøve noen frukter dyppet i pisket kremfløte.

Kjøtt og Protein

En annen flott måte å hjelpe ungen opp i vekt er å legge til sin protein inntak. Du kan legge hakket kjøtt til absolutt alt, spesielt pasta, supper, salater eller gryteretter. Alternativt kan du prøve å kaste ekstra egg i maten hans, ved å skjære det inn i en sandwich, blande det inn i en gryte eller legge det scrambled å pasta. Oppmuntre barnet ditt til å spise peanøtter eller peanøttsmør som snacks, særlig som en del av en trail mix. I tillegg, når du serverer kjøtt, prøver å tjene det først, slik at barnet trenger å spise noe av det før resten av måltidet.

Fett

Selv legge fett til ditt barns kosthold kan virke som om du dooming henne til en usunn livsstil, kan noen fett faktisk være sunt - samtidig hjelpe barnet ditt til å få vekt. Prøv å bruke fett som olivenolje eller rapsolje, annet enn vegetabilsk olje, og tilsett det når det er mulig. I dette tilfellet, steking mat i olivenolje er sunnere for barnet ditt enn matlaging dem uten olje. Serve fet fisk som et måltid til, og prøve å legge noen fete grønnsaker, som avokado, til barnets kosthold.