Digidexo.com

Flytende Drinker som bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet

Når søker å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn livsstil, påskynde metabolismen er en måte å få kroppen til å forbrenne fett og kalorier. Det er flere væsker som individer kan konsumere som kan akselerere kroppens stoffskifte.

Green Tea

Grønn te inneholder naturlig koffein sammen med katekiner og polyfenoler, som antas å fremskynde metabolske priser og brenne fett. En studie utført av The American Journal of Clinical Nutrition viste at enkeltpersoner metabolisme økt 35-43 prosent med vanlig grønn te forbruk.

Ice Cold Water

Forbruker 02:58 kopper kaldt vann kan øke stoffskiftet. Drikke kaldt vann gjør kroppen jobbe hardere, som igjen forbrenner mer kalorier og øker metabolismen mens den prøver å varme opp og gå tilbake til normal kroppstemperatur.

Grapefruktjuice

Grapefrukt er kjent for sin fettforbrenning evne. I juice form, grapefrukt reduserer insulinnivået og hastigheter opp stoffskiftet når konsumert tre ganger om dagen.

Gulrot og selleri juice

En kopp gulrot og selleri juice har egenskaper som stimulerer stoffskiftet og brenne kalorier. Saften bør tas opp til tre ganger om dagen for optimalt resultat.

Melon Juice

En blanding av honningdugg, honningmelon og vannmelon gir viktige næringsstoffer for å rev opp metabolismen. Den høye konsentrasjonen av antioksidanter, kan kalium og spesielt vitamin C fremskynde metabolske priser og akselerere fettforbrenning. En kopp av denne concoction kan tas en gang om dagen.