Digidexo.com

Hvordan Unn Toxic hepatitt

Toxic hepatitt er betennelse i leveren forårsaket av giftige kjemikalier inkludert medisiner og narkotika. Toxic hepatitt kan oppstå i løpet av timer til måneders eksponering av giftige kjemikalier. Symptomer på toksisk hepatitt inkluderer gulsott, vekttap, mørk urin, kvalme og tretthet. Giftige hepatitt symptomer kan være alvorlige, men vanligvis minske når den toksiske middel er fjernet. Toxic hepatitt venstre ubehandlet kan føre til skrumplever eller leverkreft. Behandlingen for toksisk hepatitt, vil avhenge av det toksiske middel involvert.

Hvordan Unn Toxic hepatitt

Hvordan Unn Toxic hepatitt

•  Unngå å utsette deg selv for eventuelle giftstoffer. Siden giftstoffer inkluderer plantevernmidler og industrielle kjemikalier, er det viktig å diskutere din livsstil med legen. Dette vil forhindre ytterligere skade leveren og reduserer nåværende symptomer.

Overvåk medisiner med legen. Pass på å ta medisiner i moderasjon og som foreskrevet. Noen medisiner er forbundet med leverproblemer.

Ha regelmessige leverfunksjonsprøver. Dette vil tillate legen å overvåke behandlingen suksess. Det kan ta flere måneder før symptomene avtar.

Spis et balansert kosthold. Kroppen din vil bli svekket fra varig toksisk hepatitt og trenger riktig ernæring for å helbrede. Rådfør deg med legen din om riktig kalori og næringsbalanse for å unngå ytterligere compliations.

begrense alkoholbruk. Ved hjelp av alkohol kan forårsake mer skade på helbredelse leveren.

Vurdere en levertransplantasjon. I alvorlige tilfeller av toksisk hepatitt, kan en levertransplantasjon være den eneste behandling.

Hint

  • Behandlingen for giftig hepatitt vil bli tilpasset for å passe den giftige agent.
  • Toxic hepatitt kan føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert leversvikt hvis den forblir ubehandlet.