Digidexo.com

Hvordan leve med GERD

Hvordan leve med GERD


Det finnes ingen kur for gastroøsofageal reflukssykdom. Det er imidlertid mulig å leve med GERD ved å følge visse skritt konsekvent. Juster din livsstil tilsvarende, og opprettholde en eksistens relativt fri for den smertefulle halsbrann sensasjon som plager så mange som lider av sykdommen.

Hvordan leve med GERD

Livsstil justeringer

Gjør en innsats for å kaste overskytende pounds og innlemme noen form for fysisk trening i daglige rutiner. Vekt er et stort problem når det gjelder å lindre smertefulle symptomer som vanligvis forbindes med denne sykdommen. Ta av de ekstra pounds, og du kan nyte forbløffende resultater.

Vær oppmerksom på de matvarer som ser ut til å skade den økologiske balansen av syre i magen. Unngå mat som irriterer gastroøsofageal reflukssykdom er en fin måte å leve med GERD.

Unngå sene kveldssnacks. Hvis snacks er en nødvendighet, har dem tidligere på kvelden, heller enn senere, slik at de har god tid til å fordøye før du slår inn.

Hev overkroppen mens du sover. La tyngdekraften bistå i arbeidet med å unngå halsbrann som vekker mange GERD lider i løpet av natten.

Slutte å røyke. Selv om dette er mye lettere sagt enn gjort, de generelle helsemessige fordeler, i tillegg til fordelene for de med gastroøsofageal reflukssykdom, er vel verdt innsatsen involvert i å avslutte.

Over skranke medisiner

Prøv å ta antacids, da de kan avlaste noen av de mildere symptomer på halsbrann. Dette gjør det mye enklere for mange mennesker til å leve med GERD ved å nøytralisere syrer i magen.

Vurdere å ta skummidler. Mens de tilbyr ingen nøytralisering av syrer, gjør de blokkere deres avenue flukt ved å skape et lag av skum som hindrer syrene fra "kokt over" i spiserøret.

Bruk H2-blokkere for å blokkere produksjonen av syre. Dette er effektivt for omtrent halvparten av de som lever med GERD og lider av hyppige halsbrann som resultat.

Hint

  • Hold en matdagbok for å lettere identifisere matvarer som utløser anfall.
  • Spis mindre måltider gjennom dagen i stedet for tre store måltider; dette hjelpemidler i fordøyelsen.
  • Hvis symptomer på gastroøsofageal reflukssykdom vedvarer mer enn to-tre netter per uke, på en konsistent basis, bør du oppsøke lege for å undersøke muligheten for sterkere medisiner eller andre behandlingsalternativer.