Digidexo.com

Den beste dietten for middelaldrende kvinner

Den beste dietten for middelaldrende kvinner


Middelaldrende kvinner er ved et veiskille i livet, hvor han i tillegg til å bekymre seg om sine waistlines, bør de også begynne å bekymre seg for deres levetid. Et ideelt kosthold for en middelaldrende kvinne vil hjelpe deg å miste vekt og unngå de potensielle fallgruvene på aldring, blant annet økt blodtrykk, diabetes og hjerteproblemer. Ifølge Katherine Hobson, trenings korrespondent for US News and World Report, hjelper DASH kosthold middelaldrende kvinner oppnå sine fitness og helse mål.

DASH Diet

DASH diett består av hele korn, fersk frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter. I gjennomsnitt, vil du ønsker å konsumere mellom åtte til 10 porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag, noe som betyr at du vil ønske å være forbruker omtrent en frukt og en grønnsak per måltid. Angå hele korn, mål for seks til åtte porsjoner per dag. Sørg for at hele korn kilder er merket 100 prosent hele korn, ellers vil de inneholde uønsket innhold fra raffinert mel, som ikke vil gjøre noe positivt for midjen. Avrunder diett med seks eller færre porsjoner av magert kjøtt hver dag. Sunn magert kjøtt kilder på DASH dietten inkluderer fjærkre, fisk og magre rødt kjøtt, for eksempel 90 eller 95 prosent mager kjøttdeig. Konsumere bare to til tre porsjoner med fett tung mat per dag (for eksempel nøtter, smør, kokosnøtter og ulike typer frø). Mesteparten av fettet i kosten bør komme fra umettede kilder som matlaging oljer, nøtter og fettholdig frukt som avokado. Begrense salt er også en viktig del av DASH kosthold, så pass på å bruke mindre enn 2000 mg per dag ved å eliminere bruken av bordsalt og forbruk av høye natrium matvarer som chips, pretzels og andre typer hermetisert eller bearbeidet mat. Sjekk alltid etiketten informasjon for ønsket type mat og velge det alternativet som inneholder minst mulig natrium.

Eksempel Diet

En prøve diett for en dag er en enkel innføring i DASH-stil å spise. Til frokost, forberede to fullkorn vafler, toppet med friske jordbær og servert med en to eggerøre, en appelsin og et stort glass lettmelk. Til lunsj, lage en skål med fullkornspasta med lite sukker og lite salt tomatsaus, blandet med fire gram av 95 prosent mager kjøttdeig. På side, har en pære og en liten bolle med baby gulrøtter. Til middag, utarbeide en stor servering av hjerte-sunn sjømat av ditt valg - hummer, krabbe, reker eller fisk. Serve måltidet med en stor salat med agurk, salat, tomat, spinat, fettfattig ost og en lav-kalori eddik dressing. Har en eller to 100 prosent hele korn middag ruller på siden for ekstra fiber. Å styrke inntaket av frukt og grønnsaker, spis tørket frukt hele dagen, sammen med smakfulle godbiter som selleri med naturlig peanøttsmør.