Digidexo.com

Hvor mange kalorier du expend gjøre?

Fra maten vi spiser til hvor ofte vi trykker våre føtter, kan beregne kaloriforbruk være en vanskelig oppgave. Vi ikke bare må vurdere hvor aktiv vår livsstil er, men vi må også ta hensyn til hvilke typer mat vi spiser, hvor mye muskler vi har og hvor mye trening (tilfeldig eller tilsiktet) får vi hver dag.

Komme Fysisk

Kroppene våre er alltid brenner kalorier --- om vi sover eller kjører en maraton. Men mengden kalorier brent på en dag varierer etter ditt aktivitetsnivå, vekt, metabolisme og kosthold.

Hvis du er £ 150 og kjører på et gjennomsnitt på én kilometer per 12 minutter, vil du være å brenne 90 kalorier hver 10 minutter på det tempo, ifølge Runners World. I samme periode, ville en £ 150 person bare brenne en tredjedel av dette (28,58 kalorier) om de gikk i sakte tempo på rundt to miles i timen. På den andre ytterligheten, ville en £ 150 person sovende brenne rundt 11 kalorier for hver 10 minutter søvn.

Den ekstra fordelen av øvelsen er at det ikke bare hjelper du expend kalorier, det hjelper deg å bygge muskler, som igjen brenner av mer.

Resting stoffskifte hastigheten

For å få en idé om hvor mange kalorier du brenner mens stillesittende, må du regne ut din hviler stoffskiftet rate (RMR). Et populært verktøy, den Mufflin RMR beregningen, bruker to forskjellige ligninger: ett for menn (10 xw) + (6,25 xh) - (5 xa) 5 og en for kvinner (10 xw) + (6,25 xh) - (5 xa ) -161 å finne ut RMR. I denne beregningen w = vekt i kg, h = høyde i cm og A = alder.

Det er flere faktorer som skal vurderes med RMR og sluttresultatet kan være nødvendig å justere avhengig av aktivitetsnivå. Hvis du trener 3-5 ganger i uken må du multiplisere kalori teller ved 1.55. Muskelmasse også anses ikke i Mufflin likning. Ifølge Golds Gym eksperter, kan en kilo muskler forbrenner opptil ni ganger så mange kalorier som en kilo fett. Vær oppmerksom på at RMR er en god indikator, men det er flere faktorer som er involvert.

Exercise of Eating

En del av de totale kaloriene vi expend hver dag er gjennom å spise. Vi bruker kalorier for å fordøye våre måltider og hva vi spiser påvirker hvor mange kalorier vi bruker. Dette blir referert til som den termiske effekten av mat (TEF). TEF ser på den energien som brukes gjennom hele fordøyelsen. Noen matvarer, som for eksempel grapefrukt, er kjent som negative kalori mat siden de har færre kalorier i dem enn hva det tar å fordøye dem.

Selv om matvarer varierer, som en generell regel om 10% av kaloriene du forbruker vil bli brent av under fordøyelsen. Hvis ditt daglige inntak er 1800 kalorier, vil 180 kalorier brukes i fordøyelsen.

Uventet Kaloriforbruk

En studie ved Mayo Clinic viste at slankere folk fidget mer. Under en typisk dag, tynne mennesker bruker over to timer mer enn overvektige mennesker beveger seg rundt og gjør små bevegelser. Dette innledende aktivitet resulterer i en ekstra 350 kalorier brukt per dag. Står heller enn å sitte mens du gjør lys kontorarbeid også brenner flere kalorier. 10 minutter av kontorarbeid gjøres stående brenner rundt 123 kalorier for en £ 150 person, mens du sitter brenner ca 14.

Effekten av kosthold og trening

Du trenger å vurdere valg av mat og ikke trene alene når vurderer kaloriforbruk. Hvis du spiser sunnere mat, så en økning i kalorier er ikke sannsynlig å ha en innvirkning. Hvis du er ferdig med løpeturen med en stopp på smultringbutikk, kan det hende at økt aktivitet har vært forgjeves.

Når du trener konsekvent, kan matinntaket øker, men du bygger mer muskler og bruker mer energi. Din RMR vil øke og flere kalorier vil være nødvendig for å opprettholde din nåværende livsstil.