Digidexo.com

Hvordan Prelief Works

Hvordan Prelief Works

Hvorfor ta Prelief?

Personer med øvre fordøyelses forhold som strekker seg fra mild halsbrann til GERD (gastroøsofageal reflukssykdom) ofte finne seg selv bor borte fra noen av deres favoritt mat fordi disse matvarene er sure. Så de nå for en relativt ny over-the-counter produkt kalt Prelief, som gjør det mulig for dem å komfortabelt spise mange av de matvarer igjen.

Hva er Prelief?

Prelief er et merkenavn for kalsium glycerophosphate, med hver tablett inneholder 345 mg. Den kommer i flasker som inneholder enten tabletter eller pulver tas oralt når syreholdig mat er spist.

Hvordan virker Prelief fungerer?

Den kalsium glycerophosphate i Prelief nøytraliserer syrer som finnes i ulike matvarer i stedet for å nøytralisere syre i magen som en protonpumpehemmer (Prevacid) eller syrenøytraliserende (tums). Det er derfor det er viktig at du tar det rett før en maten er spist og ikke etter.

Er det noen bivirkninger?

Det er ingen kjente bivirkninger eller advarsler med Prelief, unntatt pasienter som leger har fortalt dem om ikke å ta kalsium, fosfor eller glyserin / glyserol. Kalsium kan også påvirke visse antibiotika, så sjekk med legen din hvis du er på de medisiner.

Er det noen ekstra fordeler?

En klinisk studie ennå ikke fullført indikerer at Prelief kan hjelpe pasienter med diaré-dominerende irritabel tarm syndrom. Også fullførte kliniske studier har vist at Prelief kan hjelpe symptomene forbundet med interstitiell cystitt og prostatitt, nemlig blæren haster og smerte, ved å redusere mobilnettet betennelse.