Digidexo.com

Hvordan å miste vekt ved å spise linfrø

Hvordan å miste vekt ved å spise linfrø


Litt skinnende brun frø som gir kraftige omega-3 fettsyrer, har linfrø blitt snakket om som en helse-booster i århundrer. Vitenskapen har nå begynt å finne ut hvorfor, da de observere hjerte-sunn effekter som linfrø gir. Frøet gir kan hjelpe beskyttelse mot kreft og andre lidelser, og forskning har begynt å vise sin gunstige effekt på vekttap, også. Bare å legge linfrø til kosthold vil ikke hjelpe deg å kaste pounds, men i samarbeid med andre trygg slanking, kan linfrø være mat som øker din vekttap.

Hvordan å miste vekt ved å spise linfrø

•  Bland bakken linfrø i andre sunne matvarer, for eksempel yoghurt. Dette vil hjelpe deg å bli vant til smaken og drivstoff kroppen din med en næringsrik matkilde som holder kroppen din går lenger enn hvis du nådd for en fiberless, fettfri mat. En unse av linfrø inneholder 32 prosent av anbefalt daglig mengde fiber. Linfrø fiber fyller deg opp, utvide som en svamp i magen. Videre inneholder linfrø både løselig og uløselig fiber, som begge kroppen din trenger for hjerte og fordøyelseskanal helse.

2 spise linfrø regelmessig for å hjelpe deg med trening. De Lignan og omega-3 fettsyrer som finnes i linfrø redusere betennelsen i forbindelse med tilstander som astma. Som finnes i planter, er lignan en forbindelse som inneholder både østrogen og antioksidanter, komponenter som reduserer inflammasjon. Lignan og omega-3 fettsyrer reduserer betennelse ved å senke nivåene av agenter i kroppen din som reagerer på ting som arterie plakk ved oppflamming. Ved å øke mengden av linfrø du spiser og ved å spise det konsekvent, kan du være i stand til å redusere noen av symptomene som fraråder deg fra å trene, en viktig del av vekttap.

Spis linfrø daglig for å redusere cravings for dårlig fett. Kosten ofte eliminere så mye fett fra kostholdet sitt som kroppen begynner å krever det. Linfrø inneholder flerumettet fett. Denne typen fett øker kroppens kaloriforbrenningen og hjelper deg å føle deg tilfreds. Linfrø er 42 prosent olje og 70 prosent av at olje er bra, flerumettet fett. For best effekt på kostholdet ditt, spise en liten mengde bakken linfrø med havregryn, spre at full følelse i hele dagen.

Hint

  • Fryse bakken linfrø i en lufttett pose eller beholder for den beste ernæring.
  • Når du kjøper linfrø forbedret produkter, sjekk ingrediens etiketten at frøet er blitt slipt. Unground frø kan passere gjennom kroppen din ufordøyd og gir få helsemessige fordeler.