Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på en Glider

En glider er et stykke hjem treningsutstyr. En type glider er den som tilbys av Tony lite som en infomercial produkt. Den er lik en elliptisk maskin ved at føttene beveger seg på en måte som ligner på ski. Det er to poler på det også, som simulerer ski. Det er ideelt å gå ned i vekt på en glider hvis du har felles eller kne problemer. Det er en lav-effekt del av utstyret.

Hvordan å miste vekt på en Glider

•  Varm opp i fem minutter på Glider. Det betyr å få flytte på det på et moderat tempo og ikke bryte en svette. Dette blir bare kroppen din klar for trening.

Still inn maskinen for den avstanden som du ønsker å gå. Når du gjør treningen, er det en innstilling som vil vise deg hvor mye kalorier brent.

•  Trening på glider ved å gjøre intervaller. Dette bytter ting opp og kan brenne mer kalorier enn bare steady-state cardio. Arbeid på et moderat tempo på glider. Hvert femte minutt eller så, gjør du ett minutt av raskere tempo cardio.

Workout på glider i 60 minutter ved på tidspunktet. Gjøre det for fem eller seks ganger per uke. Dette vil fremme vekttap. Jobber hardt nok, slik at du bryte en svette, men kan fremdeles snakke.

Bland ting opp. Trening på en tung intensitet en dag og gå lettere neste dag. Hold kroppen din gjette.