Digidexo.com

Hvordan å miste vekt spise epler og druer

Hvordan å miste vekt spise epler og druer


Et vesentlig element i vellykket vekttap er et balansert kosthold som inkluderer frukt. Ifølge United States Department of Agriculture, trenger du 2-4 porsjoner med frukt per dag. En servering av epler eller druer inneholder mindre enn 100 kalorier, og de inneholder viktige vitaminer og næringsstoffer. De er gode kilder til fiber, noe som bidrar til å flytte avfallet ut av tarmen. Epler og druer er også rik på vitamin A, en antioksidant som bekjemper sykdom og reparerer hudceller. Epler og druer kan inntas ved hvert måltid som en del av en vekt-tap programmet.

Hvordan å miste vekt spise epler og druer

Legg til frokost. Du kan legge til en kopp druer eller et lite eple til noen form for frokost, uansett om du spiser kalde eller varme frokostblandinger. Spis frukt hver for seg eller blande dem med kornblanding eller havregryn. I stedet for å kjøpe yoghurt med frukt på bunnen, tilsett friskt hakket epler eller små druer til vanlig yoghurt til å skjære noen av sukker.

erstatning for junk food. Reach for et eple eller en håndfull druer i stedet for en candy bar eller pose potetgull. Du redusere forbruket av tomme kalorier og slippe overskytende pounds og inches. Epler og druer passer i vesken din, gym bag og skrivebordsskuff.

Freeze druer. Frosne druer tjene som en lav-kalori vekttap søt behandler i løpet av sommeren. For å gjøre frosne druer, fjerne dem fra stilkene, vask og legg dem i en bolle eller plastbeholder. Druer tar omtrent fem timer for å stivne. Du kan skille dem i små plastposer å gjøre en servering størrelse.

Spis i salat. Druer og epler legge farge til en grønnsak salat, samt en søt, frisk smak. Skjær epler i biter størrelse biter og bruk stenfrie druer. Plukk mørke grønne blader som grunnlag for salaten og legge til andre ingredienser for å runde det ut. Du kan også legge til druer og epler til en salat ved å plukke en lav-kalori frukt-flavored dressing.

Lag dine egne frukt kebab. Skjær epler i biter og legg dem på spyd med druer. Du kan spise kebab rå eller grill dem for en crunchy tekstur. Tjene dem til dessert i stedet for paier eller kake.

Prøv forskjellige eple og druetyper. Ifølge University of Illinois Extension, produserer USA mer enn 2500 eplesorter, så du vil ikke gå lei med en eller to typer epler. Mer enn 20 druetyper vokser i USA, selv om de fleste er brukt for å lage vin.