Digidexo.com

Vekttap Krydder

Vekttap Krydder


Shedding noen ekstra pounds er ofte et spørsmål om å legge mer tid til vanlig øvelse diett og gjør betydelige endringer i kostholdet ditt. Mens visse matvarer som grønnsaker og frukt er sunne kilder til vitaminer og mineraler som vil hjelpe kroppen til å opprettholde en sunn vekt, er det også visse krydder du kan legge til dine hjemmelagde måltider som vil naturlig stimulerer kroppen til å kvitte seg med fett .

Gurkemeie

En av de ingrediensene som gir indiske karriretter deres røykfylt godhet er gurkemeie; ifølge Natural News.com, har herbalists brukte krydderet til å behandle gastrointestinale plager og smerter i leddene på grunn av leddgikt. Gurkemeie besitter også thermogenic egenskaper som øker stoffskiftet og bidrar til å bryte ned fettinnholdet i maten. Den vestlige verden har blitt interessert i gurkemeie nylig på grunn av sine sunne egenskaper; National Institute of Health bekrefter at krydderet har anti-inflammatoriske egenskaper og kan også forebygge kreft. Gurkemeie kan også hjelpe overvektige personer i å miste vekt, i henhold til informasjon i mai-2009 utgaven av Journal of Nutrition. Et eksperiment utført ved Tufts University viste at curcumin, en aktiv ingrediens i gurkemeie, kan være i stand til å redusere vektøkning hos mennesker og kveler veksten av fettvev.

Kanel

Cinnamon fremmer blodsirkulasjonen, noe som gjør kroppen din føler seg mer energisk, som ber deg om å trene. Ifølge WebMD, kan kanel treet bark ekstrakt senke blodsukkeret hos personer med diabetes. Den 3 Fat Chicks nettstedet hevder også at å ta en teskje kanel hver dag kan hindre utbruddet av diabetes og hjelpe kroppen i å fordøye karbohydrater, noe som gjør det lettere å kaste pounds. Kanel er et velsmakende tillegg til latte, frokost mat som pannekaker og arme riddere og dessert elementer som cookies. Imidlertid kan store mengder kanel forårsake levertoksisitet og en kløe på lepper og munn.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper inneholder capsaicin, som hoppe starter stoffskiftet kort tid etter en person forbruker matvarer krydret med krydderet. Capsaicin bidrar også til å redusere appetitten, redusere cravings for sukker eller usunne karbohydrater som fører til vektøkning. Cayenne pepper hjelpemidler fordøyelsessystemet også, noe som gjør det lett for kroppen å behandle matvarer, og kan lindre gass og oppblåsthet. Ifølge 3 Fat Chicks.com, hjelper krydderet å senke eller opprettholde et sunt blodtrykk; du kan legge krydder til grillede grønnsaker som aubergine eller asparges å oppveie litt bitter smak av grønnsaker, eller skvette litt av krydder på kyllingbryst eller laks for en ekstra briste av smaken.

Ginger

Ingefær er et populært krydder for asiatisk mat; rhizome, eller underjordisk stengel, er bakken eller hakket til før lagt til mat, men enkeltpersoner kan også ta ingrediens i kapselform for å hjelpe til med vekttap. Krydderet øker kroppens stoffskifte, noe som gjør det lettere å forbrenne kalorier og fett på en raskere hastighet. Legge ingefær til mat som bakt kylling eller tofu, eller ved hjelp av skiver ingefær i te er også ideelt hvis du har tatt med vektløfting i din trening og vekttap plan, som krydder hjelpemidler muskelcellene i å utnytte oksygen. I tillegg til å hjelpe kroppen kaste vekt, hjelper ingefær lindre kvalme og svimmelhet og gravide kan spise mat med ingefær for å redusere morgenkvalme, ifølge WebMD.