Digidexo.com

Måter for tenåringer å slanke seg Fast

Måter for tenåringer å slanke seg Fast


Når en tenåring ønsker å gå ned i vekt, er det viktigste for å avgjøre om det er nødvendig. Det er tider når tenåringer ønsker å gå ned i vekt på grunn av bildespørsmål som ikke er koblet til deres helse. Imidlertid har ungdoms fedme nådd epidemiske proporsjoner i USA. Hvis tenåringer trenger til og er klar til å gå ned i vekt, kan de få vite om hvordan du gjør det trygt og effektivt.

Få hjelp

Gå til en lege. Selv om det er viktig for alle å prøve å gå ned i vekt for å gjøre det med en lege konsultasjon, er det spesielt viktig at en tenåring gjør det. Du må sørge for at du vet hva målet ditt i vekt bør være, din nøyaktige nåværende vekt, og at det ikke er noen underliggende helseproblemer som forårsaker du å få vekt. Diskuter din vekt-tap ideer med legen din og sette en vekt-tap målet med hennes anbefaling. Legen din kan også være i stand til å henvise deg til en ernæringsfysiolog eller fitness ekspert til å hjelpe lære deg om riktig ernæring og mosjon. Målet med ernæring og treningsprogram bør være å miste 1 til 2 pounds hver uke. Å miste vekt raskere enn det kan være farlig.

Healthy Eating

Hvis du prøver å gå ned i vekt raskt, må du innføre sunne matvaner over hele linja. Det er lettere å endre dårlige matvaner hvis du implementere gradvis endring, men hvis du leter etter raske resultater, betyr det at du må kvitte seg med usunn mat i kostholdet ditt umiddelbart. Spise en diett som består hovedsakelig av magert kjøtt som kylling og fisk, hele korn, noen meieriprodukter og mye frukt og grønnsaker. Eliminere raffinert mel som hvitt brød, altfor bearbeidet mat som mange av de frosne måltider du kan kjøpe på matbutikken, og matvarer med mye tilsatt sukker. Skjær ut raskt mat og drikke med tilsatt sukker. Sukkerholdige drikker alene er en stor del av tenårene fedme problem. Nøkkelen er å bytte ut de usunne matvarer som du spiser uten å kutte ned drastisk på kalorier. Intens kalorireduksjon, ofte kalt "crash dieting" er svært farlig, og kan ha en negativ effekt på stoffskiftet.

Fitness

Med all den energien av ungdom, en vanlig feil for en tenåring som prøver å gå ned i vekt raskt er å trene for hardt eller for ofte. Hva du trenger å forstå er at du trener for hardt eller for ofte kan faktisk gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Du bør få fysisk aktivitet hver dag i ca 45 til 60 minutter. Konsentrere seg om aktiviteter som holder deg i bevegelse. Spille idretter som basketball eller fotball er gode valg, som er dans eller karate klasser. Hvis legen finner det trygt for deg, kan du også starte vekttrening. Vekttrening bør aldri gjøres mer enn annenhver dag, og du bør jobbe med en trener eller coach for å sikre at du har riktig form når du løfter for å hindre skade.

Gjøre det sammen

Det vanskeligste i verden for en tenåring kan være å prøve og gå ned i vekt i et vakuum. Så, få hjelp. Sjansen er at du har en venn, foreldre eller søsken som også kan stå å miste litt vekt. Arbeide sammen med noen er en fin måte å få deg til å føle deg bedre om din innsats, fordi det gjør at du vet at du ikke er den eneste med litt arbeid å gjøre. Også den fordelen fordi hvis du begynner å falle av programmet, har du noen til å støtte deg og sørg for at du holder deg med det.