Digidexo.com

Hvordan endre en holdning til mat

Ved å endre måten du oppfatter deg selv, du direkte påvirke hvordan du ser og føler. For å endre din holdning til mat, må du først endre din tenkning, danne nye vaner og utvikle en bevissthet om sunn mind / body-tilkobling. Tenk positivt og god oppførsel vil snart følge etter.

Hvordan endre en holdning til mat

•  Begynn å tenke på mat som drivstoff for kroppen. Mat er den energien vi trenger for å holde våre kropper i bevegelse. Spis for helse og ikke bare for det som ser ut eller smaker godt.

har utsikt over vakre etiketter i dagligvarebutikk. Emballasje selger til forbruker. Unngå å kjøpe mat som er fristende på grunn av en populær tegn eller en slank design. Hvis det ikke er sunt, ikke kjøpe den.

endre din oppfatning. Folk blir vant til å spise det de vet de liker. Vær modig og prøve nye matvarer som er bra for deg. Du kan like det hvis du gir det en sjanse.

Go green. Hele verden prøver å gå grønt for å redde planeten. Det burde fortelle deg noe om hva du trenger å spise for å holde seg frisk. Grønn mat er viktig for helsen. Spise spinat, grønnkål og brokkoli.

Lag et hyggelig miljø for å endre din holdning til mat. Ikke spise og kjøre. Slå på litt dempet musikk, tenne et lys og nippe til en drink fra en stamme glass, selv om du er servering alene.

Disiplin selv. Hvis du vanligvis spiser hva du begjærer, lære å stoppe opp og tenke før du putter maten i munnen. Hold en food journal. Vurdere det ofte for å se hvor du trenger forbedring.