Digidexo.com

Tunge øvelser for å hjelpe deg å slutte Snorking

Snorking er en tilstand som kan holde en person og noen sover i nærheten våken om natten. Det er noen løsninger for folk som snorker, både naturlige og kjemisk. Noen ganger kan en person kan selv stoppe Snorking uten å bruke mye penger. Disse løsningene tar viljestyrke og litt konsentrasjon, men de fungerer og snorker og hans familie vil være i stand til å nyte en god natts søvn igjen.

Not og Ansikts Strekker

Disse strekningene kan være morsomt å se på, men de kan tilby stor lettelse for en snorer. Du kan gjøre disse øvelsene flere ganger i løpet av dagen.

For første strekningen, stikke tungen ut så langt du kan. Hold denne posisjonen i noen sekunder før du slapper av tungen din igjen. Neste, stikke ut tungen og prøve å ta haken med spissen av den. Deretter prøve å ta på nesen. Du bør gjenta disse tre øvelsene ti ganger over.

For neste tungen strekningen, hold skjeen rett over fra tungen og prøve å presse skjeen bort ved å utvide tungen. Slapp av for tunge for en liten stund; deretter stikke den ut og ta den tilbake i gjentatte ganger så fort du kan.

Not og Lip Øvelser

Åpne munnen i en vid krets, og spore tungen rundt leppene. Oppretthold kontakten hele tiden mens du gjør dette, selv om det er treg i starten. Gjenta dette flere ganger.

En annen øvelse skaper litt lyd. Mens du holder munnen lukket tett, lage høye slurping lyder uten nipper noe væske først. Dine lepper kan føle seg annerledes enn normalt hvis du gjør for mange av disse øvelsene; du kan avslutte når leppene begynner å krible.

Vokalteknikker

Disse øvelsene som inkluderer tunge og stemmen din kan være morsomt og underholdende. Begynn ved å åpne og lukke munnen mens du bruker stemmebåndene. Du vil ende opp med noe høres ut som en gjentatt "ma-ma". Da må du begynne å si lydene av notater i "" la-la "form.

Gjør de sistnevnte lyder så fort som mulig, men med så mye nøyaktighet i uttalen som du kan. Deretter følger av en "ka-ka" lyd, deretter en "ka-la" lyd. Gjør disse i rekkefølge, gjenta dem flere ganger og samtidig opprettholde hastighet og nøyaktighet. Følg med gurgle med varmt vann så høyt som mulig. Når du har gjort disse strekningene i noen tid, vil du merke en redusert mengde og loudness av snorking.