Digidexo.com

Grape Seed Oil for Low Back Pain

Druekjerneolje har vært brukt i tusenvis av år, helt tilbake til de gamle grekerne og egypterne, for mange typer healing. Den brukes i kremer og hudpleieprodukter over hele verden. I dag er druekjerneolje fortsatt brukes til å lage hjemme oljer og rettsmidler.

Smerte Oljer

Druekjerneolje kan brukes som en base for smerte oljer. Det fungerer godt fordi den er skånsom mot huden. Det er mye brukt over hele verden i både butikk-kjøpte produkter og hjemmelagde produkter, på grunn av sin antioksidantegenskaper. Det bidrar til å hindre aldring og forhindrer solskader. Druekjerneolje har et svært høyt volum av vitamin E, som kan hjelpe til med å holde huden fast og glatt.

Lindring av leddgikt smerte

Ikke bare er druekjerneolje brukes til å hjelpe rense kroppen for åreknuter, men det kan også bidra til å forbedre hudens tekstur og farge samtidig som det gir lindring fra leddgikt smerte. Når konsumert i supplement form, kan druekjerneolje bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, som også kan bidra til å forbedre smerter. Tar den daglige anbefalte mengden av druekjerneolje kosttilskudd kan hjelpe kroppen å opprettholde sunn kollagen, og kan bidra til å redusere betennelse i leddene, som er tenkt å være en årsak til leddgikt smerte.

Redusere hevelse

Druefrøekstrakt er kjent for å redusere smertefull hevelse. Når det tas i supplement form, kan druefrøekstrakt bidra til å redusere hevelse, forbedrer blodsirkulasjonen og beskytte kroppen mot miljømessige kjemikalier.

Yoga og druekjerneolje

Yoga og lett massasje kan hjelpe med lave ryggsmerter. Sørg for at en druekjerneolje basen blir brukt til massasje. Yoga er en type skånsom styrketrening som kan bidra til å styrke ryggmuskulaturen, samt de andre musklene i hele kroppen. Delta i mild massasje av en utdannet massasjeterapeut kan være veldig gunstig for noen med ryggsmerter fordi det kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen (som kan druekjerneolje), og bidra til å redusere smerter og betennelser.

Forbedre sirkulasjon og Back Pain

For å forbedre ryggsmerter, er det nødvendig å forbedre blodsirkulasjonen i hele kroppen. Dårlig sirkulasjon kan være årsaken til hevelse og inflammasjon, noe som kan føre til ryggsmerter. Folk ofte ikke anser sirkulasjonsproblemer som kilden til lavere ryggsmerter, men det kan spille en stor rolle i hvorvidt noen erfaringer ryggsmerter. Også, få en god natts søvn er svært viktig fordi en sliten kropp produserer vanligvis en sliten rygg.