Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Moles Trygg

Føflekker oppstår når hudceller, medisinsk kjent som melanocytter, vokser i klaser på huden vev. Føflekker kan være brun, rød, kjøtt-tonet, svart eller hvit, og kan utvikle seg hvor som helst på kroppen. Når føflekker utvikle seg på synlige deler av kroppen som klær ikke kan dekke, kan man begynne å føle selvbevisst og ikke lenger ønsker å ha disse hud bunter av glede. Kirurgisk mole fjerning er tilgjengelig; men det er dyrt og ikke anbefalt for de skremt av "gå under kniven." Naturlig rettsmidler er tilgjengelige for å fjerne føflekker og kan gjøres i komforten av ditt hjem for å holde emisjons diskret.

Bruksanvisning

Baking Soda Castor Oil Mole Killer

Mål en spiseskje natron og to spiseskjeer lakserolje, hell i bollen. Rør i ett minutt for å blande ingredienser. Castor olje har arr og vev vekst-bekjempelse egenskaper som smelter bort celler som forårsaker urenheter i huden.

Dip 02:59 bomull baller i blandingen, gjelder føflekken. Påfør blandingen til føflekken ved forsiktig dabbing bomullsdott mot føflekken til strøket med natron og lakserolje er synlig.

Plasser direkte en kompress på toppen av føflekken dekket i blandingen. Fest kompress med plaster.

La bomullsdott på føflekken over natten. Endre bomullsdott, kompress og bandasje daglig for å effektivt fjerne føflekken og beskytte huden mot infeksjon. Gjenta denne behandling en gang daglig i to uker.

Hvitløk Mole fjerning

Slice ett fedd hvitløk i syv lunter. Plasser seks hvitløk lunter i en plast baggie og oppbevar i kjøleskapet for å holde frisk. Hvitløk inneholder allicin, en ingrediens vist seg å kjempe utvikling og vekst av bakterier som forårsaker hudsykdommer som akne, byller, vorter og føflekker.

6. Påfør flis av hvitløk direkte på toppen av føflekken. Fest hvitløk sliver ved å bruke en bandasje over toppen.

La hvitløk å sitte på føflekken over natten. Bruk denne behandling en gang daglig i to uker. Sørg for å endre bandasje og flis av hvitløk hver dag for å unngå smitte.

Tips og advarsler

  • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked. Ikke mist motet hvis føflekken ikke fjernes etter den første søknaden. Disse behandlingene kan ta opptil to uker eller mer for å fjerne føflekken; Men, de er billigere enn å gå under kniven. Hvis huden din er ekstremt følsom, påfør et tynt lag med vaselin over føflekken og huden rundt området før du påfører hvitløk sliver til mole. Dette beskytter huden mot mulig brenning fra hvitløk.
  • Alltid konsultere en hudlege om føflekker og hud vekster. Noen føflekker kan være kreft og kan kreve alvorlig legehjelp. Hvis du er usikker på at føflekk på kroppen kan være kreft, ikke bruk disse behandlingene. Hvitløk inneholder store mengder allicin som, hvis den anvendes til sensitive hudtyper, kan produsere brennende og betennelse i huden vev. Hvis din hudtype er følsom, bruk anbefalt teknikk foreslått i "Tips" -delen. Ha alltid skarpe gjenstander som kniver unna barn. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i alvorlig skade eller død.