Digidexo.com

Over the Counter Behandling for munnherpes

Over the Counter Behandling for munnherpes


Hvis du lider av munnherpes, også kjent som munnsår, ønsker du dem til å gro så raskt som mulig og gjenta seg sjeldnere. Fordi feberutslett er forårsaket av et virus, de er vanskelige å behandle, og kan ofte dukke opp igjen. Men det er forskjellige over-the-counter rettsmidler for munnherpes som ikke kan kurere dem, men kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av et utbrudd.

Camphorated salver

Salver og salver, som Carmex eller Blistex som inneholder kamfer eller mentol, kjøle kløe og smerte av en kald sår, men gjør lite for å behandle infeksjonen. Kamfer eller mentol penetrerer huden og fungerer som en lokal bedøvelse. Dette betyr huden din vil bli litt nummen, lindre ubehaget. Fordi disse salver består ofte av tunge kremer, kan de bidra til å holde huden fuktig og glatt som kan hjelpe healing.

Produkter med Benzocaine eller Lidokain

I likhet med produkter med kamfer eller mentol, kan salver med benzocaine eller lidokain lindre smerten av en feber blemme. Benzocaine og lidokain både fungere som en lokal bedøvelse, beroligende på huden og litt lammende slik at blemme kan stå alene. Produkter som Zilactin også danne en barriere rundt sår med et bio-lim, slik at det å helbrede uten å bli forstyrret av å spise eller drikke. Med dette produktet, trenger du bare å bruke salve gang hver 6 til 8 timer.

Produkter med Docosanol

Docosanol salver er tilgjengelig over-the-counter også, den vanligste årsaken er kjent som Abreva. Docosanol fungerer som en antiviral, holde viruset fra å infisere celler rundt det. Dette kan redusere tiden det tar for en feber blemme å helbrede ved å holde den fra å spre seg utover de infiserte celler. I likhet med de nevnte behandlinger, Abreva numbs også huden rundt sår og strøk den med et beskyttende lag.

OTC smertestillende

Tar over-the-counter smertestillende midler som aspirin, paracetamol og ibuprofen kan også minske smerten av en kald sår. Prøv å bruke kulde eller varme til sår i tillegg til å lindre smerte. Spise en mykere kosthold vil bidra til å holde sår fra å bli forstyrret. Vask hendene godt og ofte for å unngå spredning av feber blemme til andre deler av kroppen din. Redusere mengden stress som du tåle kan bidra til å holde sår fra gjenoppstå. Til slutt, unngå å plukke eller klemming blemme - dette vil forverre dens alvorlighetsgrad. Hvis du behandler en kald sår i et barn, ikke gi henne aspirin - dette kan føre til en alvorlig sykdom som kalles Reyes syndrom.