Digidexo.com

Medisin for en baby Hoste

Medisin for en baby Hoste


Behandle en baby hoste kan være utfordrende siden oktober 2008, er når den amerikanske Food and Drug Administration utstedt en sterk advarsel mot hoste medisiner for spedbarn yngre enn 2. Foreldre som søker behandling for spedbarn med en vedvarende hoste generelt anbefalt å bruke hjemme rettsmidler, forutsatt at hoste er ikke et symptom på en mer alvorlig tilstand.

Unngå over-the-counter produkter

FDA utstedt advarsler på ved hjelp av over-the-counter kulde og hoste medisiner for barn yngre enn 2. Som svar ble 14 spedbarn produkter trukket tilbake av legemiddelfirmaer. The American Academy of Pediatrics, eller AAP, advarer foreldre til ikke å «gi hoste og kald mat til barn yngre enn to mindre din helse-omsorg leverandøren spesifikt leder deg til."

Hoste utviser mucus

Ifølge AAP, er hoste "en mekanisme som fjerner slim fra den nedre del av luftveiene, og vanligvis er det ingen grunn til å undertrykke den." Så lenge allergi, bihulebetennelse, eller andre alvorlige tilstander er utelukket, kan en baby hoste faktisk være gunstig.

Honey Over Age 2

Helsepersonell advarer om at honning ikke bør gis til spedbarn yngre enn 12 måneder på grunn av sjeldne tilfeller av spedbarn botulisme, ifølge AAP, men det kan være effektive for småbarn 2 og eldre.

Essential Oil Chest Rub

Som et alternativ til mentol damp gni du kanskje har mottatt som et barn, kan du prøve å kombinere olivenolje med en eterisk olje som eucalyptus, rosmarin eller peppermynte, og gni det forsiktig på babyens bryst, i henhold til råd tilbys på yogawiz.com.

Luftfukter

Ved hjelp av en kjølig luft luftfukter i babyens rom kan lindre hoste under søvn. Sørg for å rengjøre etter hver bruk for å opprettholde sin sterilitet.

Varme klare væsker

Seattle Children Hospital anbefaler å gi 1 til 3 teskjeer, opptil fire ganger om dagen, av varme klare væsker (for eksempel eple juice eller vann) til spedbarn yngre enn 1 år som behandling for hoste.