Digidexo.com

Hvordan passere en nyre stein

Det har blitt sagt en nyre stein er den mest smertefulle opplevelsen et menneske kan ha ved siden av fødsel. Nyrestein gjør vondt når den beveger seg i nyrene og gjennom urologisk system. Jo raskere du passerer den, jo mindre smerte du må tåle. Mens noen store nyrestein kan kreve medisinsk behandling for å hjelpe dem passere, kan de fleste nyrestein bli vedtatt hjemme.

Hvordan passere en nyre stein

drikke destillert vann. Å passere nyrestein raskt, må du drikke mye væske for å stimulere urinproduksjonen. Imidlertid inneholder springvann bakterier, metaller og andre forurensninger som kan faktisk øke sedimentering av nyrestein. Destillert vann spyler ut nyrestein uten å gjøre dem større.

Bruk sitroner. Legg et par sitronskiver til hver glass vann eller annen drikke du drikker. Sitroner er høy i sitronsyre, noe som bidrar til å bryte nyrestein opp og hjelper den bevege seg gjennom systemet raskere.

Oppgave. Øvelse hjelp hindrer nyrestein fordi det ikke bare hjelper kroppen flush toksiner som forårsaker dem, men det lar nyrestein å passere raskere ved å få den til å bevege seg. Det øker også tørsten, som gjør at du drikker mer vann.

Øk inntaket av citrater. Citrater hindre kalsium fra å bygge opp, noe som vil hjelpe din nyrestein ikke øke i størrelse før du sender den. Citrater finnes i druer, gulrøtter og appelsiner. Den mest effektive måten å øke inntaket av citrater er å drikke drue, gulrot eller appelsinjuice.

Sil urinen. Hver gang du bruker på badet, bruk en urin sil for å fange noen nyrestein fragmenter som du passerer. Dette gjør at du vet du har passert stein og gir legen en prøve av den typen nyrestein du produserer. Du Legen kan gi deg en urin sil og prøven cup.

Hint

  • Se en lege hvis du tror du har en nyrestein. En lege kjører tester for å bekrefte at du har en nyre stein og avgjør om du kan passere steinen naturlig eller trenger medisinsk behandling.
  • Øl er en naturlig slimløsende og øker urinproduksjonen. Drikker en øl en dag mens du prøver å passere nyrestein gjør at den kan passere raskere.
  • Unngå koffeinholdige og kullsyreholdige drikker mens du prøver å passere nyrestein. Disse drikker dehydrerer deg og redusere urinproduksjonen.