Digidexo.com

Hvor mye vekt kan du miste Tar grønn te?

Hvor mye vekt kan du miste Tar grønn te?


Grønn te-bruk har blitt proklamert av mange å være nyttig i vekttap, senke kolesterolet, minske symptomene på astma og leddgikt, minimere hetetokter og søvnproblemer i postmenopausale kvinner og hjelpe vår kardiovaskulær helse. Fedme rammer 63 prosent av alle amerikanske er ifølge American Sports data nettsted. Den gjennomsnittlige kroppsmasseindeks er over 25,0, noe som anses overvektig. Forbruker grønn te på daglig basis kan bidra til å redusere denne tendensen mot fedme.

Funksjoner

Ifølge colonhealth.net nettside, er det mange grunner til at grønn te gjør oss i stand til å gå ned i vekt. Grønn te inneholder høye nivåer av catechin polyfenoler, som kan hjelpe kroppen til å brenne kalorier raskere ved å øke metabolic rate. Angivelig, metabolic rate øker med opptil 4 prosent over en 24-timers periode.

Grønn te bremser hastigheten av insulin går inn i våre blodet, redusere insulin-nivå pigger, som sender fettcellene til lagring. De senket pigger bidra til å redusere appetitten, og dermed redusere kalorier inntatt.

Kaffe forbruk er en livsstil i Amerika; ikke bare gjøre folk flest drikke det daglig, de laster den med fett og kalori tunge tilsetningsstoffer som fløte, sukker og smakstilsetninger. Erstatte grønn te for kaffe hver dag vil selvsagt redusere kaloriinntaket ditt.

Ifølge artikkelen "Green Tea", på den nlm.nih.gov nettsted, til resultatene av bruken av GTE (grønn te ekstrakt) og dens evne til å hjelpe deg å miste vekt er blandet. Det finnes en rekke studier som indikerer GTE kan være nyttig, men videre forskning er nødvendig på dette området.

De fleste av studiene hevder at du trenger å konsumere minst tre til fem kopper grønn te daglig for å ha en effekt på vekttap. Dette kan være vanskelig å opprettholde ved noen, som te er ikke særlig smakfull og ikke hver person er akklimatisert til at mye koffein i en dag.

Advarsler

Grønn te kan være sunt for deg, da den inneholder høye nivåer av sykdomsbekjempende antioksidanter, men moderasjon er nøkkelen. Te inneholder koffein og folk som er allergisk mot tanniner i te eller koffein bør unngå det.

Koffein holdige drikker bør ikke være din eneste kilde til væske i løpet av dagen. For mye koffein kan føre til søvnløshet, høyt blodtrykk eller en racing puls. En overbelastning av koffein kan forverre eksisterende magesår ved å øke magesyre.

Gravide og ammende bør definitivt konsultere sin lege om inntak av koffeinholdige drikker, som det er enkelt overføres til barnet gjennom morsmelk.