Digidexo.com

Hva er Teen depresjon?

Teen depresjon er ikke noe som bør bare bli ignorert. Foreldre og lærere må være klar over elevenes adferd og rapportere eventuelle symptomer utenom det vanlige. Med riktig pleie, kan tenåringer vinne depresjon og leve et aktivt liv.

Hva

Teen depresjon bør ikke forveksles med vanlige tenårings temperament raserianfall, dårlig humør, eller opprørsk handling. Depresjon påvirker tenåringer på et nivå som kan ødelegge deres sosiale, faglige og familiens liv. Ubehandlede tilfeller av depresjon kan føre til selv påføre smerte eller selvmord.

Symptomer

Ifølge hjelpe guide.org, symptomer på teenage depresjon er tristhet eller håpløshet, irritabilitet, sinne eller fiendtlighet, tearfulness eller hyppig gråt, tilbaketrekning fra venner og familie, tap av interesse for aktiviteter, endringer i spise- og søvnvaner, rastløshet og uro, følelsen av verdiløshet og skyld, manglende entusiasme og motivasjon, tretthet eller mangel på energi, konsentrasjonsvansker, tanker om døden eller selvmord

Advarsel

Teen depresjon er livstruende, og dessverre kan ende med selvmord. Advarsel tegn på selvmord gir bort eiendeler, si farvel til sine kjære, fleiper om selvmord, og refererer døden ofte.

Behandling

Uttaler til tenåringen er det første skrittet. Hvis barnet nekter for at det er noe galt foreldre / foresatte skal ikke skyve problemet. Gjør en avtale med en familie lege. Han / hun vil anbefale en spesialist opplært i ungdoms depresjon.

Medisinering

Spesialisten omsorg for tenåringen vil avgjøre om reseptbelagte antidepressiva vil bidra til å balansere tenåringens følelser. Dersom foreskrevet, vil ungdoms møte med spesialisten på en normal basis å spore effekter og fremgang som gjøres.