Digidexo.com

Hvordan å miste 15 pounds naturlig i to måneder

Hvordan å miste 15 pounds naturlig i to måneder


Med litt disiplin, det er ganske enkelt, og mye sunnere, å miste 15 pounds i bare et par måneder. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, enkeltpersoner som mister ett til to pounds en uke er mer sannsynlig å holde vekten av i det lange løp.

Bruksanvisning

Velg mer næringsrik mat å spise, og kontrollere deler. Dette betyr ikke at du trenger å frata deg av mat du liker, for eksempel pizza. I stedet redusere porsjonsstørrelser, og prøver ikke å spise disse matvarene så ofte, ifølge Gina Kemp, et al., Skriving for HelpGuide.org. Fyll kosten med det meste frukt, grønnsaker, magre proteiner, hele korn og vann. Når du begrense inntaket av salt og fet mat for de første par ukene, vil det bli lettere å spise mer næringsrik mat.

Handel med at 30 minutter av TV ser du gjør hver dag, og gå for en fin tur. Øvelsen vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, det vil også gi deg mer energi og muligens forlenge livet ditt. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan en 154-kilos person forbrenner 230 kalorier gange i moderat tempo for en halv time. Andre enkle daglige aktiviteter kan bidra til å brenne av ekstra kalorier, som for eksempel rengjøring av huset eller å ta trappene i stedet for heisen.

Minimer kostholdsrelaterte stress. Ikke gå på vekten hver dag og panikk hvis du veier en halvkilo eller to mer enn du gjorde i går. Det er normalt at vekten svinger av noen få pounds hver dag. I stedet, sjekk vekten din en gang i uken i morgen. Ikke bekymre deg for hver eneste kalori som går inn i kroppen din. Spis når du er sulten og stoppe når du er full. Ikke gjør treningen et ork; gjøre aktiviteter som du liker, som å gå din hund eller du sykler.