Digidexo.com

Hvordan Frastøte Bugs

Hvordan Frastøte Bugs


Å være utendørs er vanligvis moro. Men ingenting kan ødelegge en campingtur eller en tur i skogen som bitt og stikk fra insekter. Smerte og kløe som kommer fra insektsbitt kan gjøre enhver utflukt ubehagelig. Insektstikk kan også være farlig hvis du er allergisk. Bug avstøtende er de viktig redskap for å unngå insektbitt. US Center for Disease Control (CDC) og forebygging sier at myggmidler som inneholder DEET (N, N-dietyl-m-toluamid) eller picaridin (KBR 3023) vanligvis gir mer langvarig beskyttelse enn de andre kjemiske produkter. Olje av sitron eukalyptus (p-mentanhydroperoksyd-3,8-diol) gir mer langvarig beskyttelse enn andre plantebaserte midler, sier CDC. En annen langvarig avvisende er Permethrin, som kan brukes til klær og utstyr, men ikke direkte til huden. Den høyere konsentrasjon av aktiv bestanddel i en avstøtende, jo lenger tid det beskytter mot insektbitt.

Bruksanvisning

Kjøp bug frastøtende. Bug avstøtende er ikke vanskelig å finne. Det er solgt narkotika og dagligvarebutikker og på de fleste nærbutikker, spesielt i parker og campingplasser. Du kan også finne det i de sportslige varer eller utendørs varer seksjoner på noen forhandlere som selger disse produktene.

Påfør frastøtende. Beløpet som kreves vil variere fra ett produkt til et annet, så alltid lese etiketten. Spray frastøtende jevnt over klær og annen utsatt hud. Ikke påfør frastøtende å hud som vil bli beskyttet av klær. Face søknaden må gjøres forsiktig. Å gjelde for ansiktet ditt, spray frastøtende på hånden og forsiktig tørk i på ansiktet ditt, holde den vekk fra øyne og munn. Etiketten vil inneholde instruksjoner for reapplication; ulike produkter har ulike nivåer av beskyttelse og har ulike lengder for beskyttelse tid.

Vær ytterst forsiktig når du søker frastøtende til barn. Olje av sitron eukalyptus produkter skal ikke brukes på barn under en alder av 3. The American Academy of Pediatrics anbefaler at myggmidler med DEET bør ikke brukes på spedbarn under 2 måneder gamle. Sjekk frastøtende etiketten for aldersgrenser før du bruker på barn. Aldri gjelder frastøtende til et barns hender, siden de har en tendens til å legge hendene i munnen.

Tips og advarsler

  • CDC understreker viktigheten av å bruke insektmiddel til å beskytte mot West Nile-viruset, en sykdom båret av mygg. Bruk alltid insektmiddel når du går utendørs om mygg sesongen, spesielt om kvelden.
  • Noen folks hud kan reagere negativt på bug frastøtende. Hvis dette skjer, må du slutte å bruke den umiddelbart, vaske det av og ringe Gift. Hvis du trenger å se en lege, vise dem produktet.
  • Ta hensyn til sikkerhetsadvarslene på etiketten. Repellents er skadelig ved svelging eller utsettes for øyne og nese.
  • Sjekk etiketten for vask instruksjonene for å fjerne produktet; såpe og vann kan ikke være den anbefalte metoden.
  • Ved bruk av spray-on avvisende, gjør det utenfor slik at det ikke er et uhell innånding.
  • Aldri spray frastøtende på ansiktet ditt.
  • Aldri gjelder frastøtende å kutt eller åpne sår.
  • Hold avvisende beholdere borte fra barn.