Digidexo.com

Komplikasjoner fra å bruke Clove Oil

Folk vanligvis bruker fedd som et tilsetningsstoff for å legge til smak og duft, og for sine antiseptiske egenskaper. Mange bruker også den til å behandle - blant annet - tannsmerter, feber, for tidlig utløsning, hoste, astma og brokk, ifølge Health nettside. Kliniske studier på de medisinske egenskapene til fedd og dets derivater, derimot, er svært begrenset, og det finnes en rekke komplikasjoner som kan oppstå fra å konsumere - eller på annen måte bruker - fedd eller fedd olje.

Allergier

De som er allergisk mot fedd olje kan oppleve ekstreme utslett på innsiden av munnen når de tar det muntlig, ifølge Creighton University Medical Center. De samme symptomer kan oppstå når den påføres på huden, sammen med kløe og en kortpustethet. I tillegg kan det forekomme strukturer på huden etter inntak av nellikolje i form av fedd sigaretter. Folk som er allergiske mot perubalsam bør ta spesielt vare som de kan også være allergisk mot fedd olje, så vel.

Interaksjoner

Laboratorieforskning viser at fedd olje kan øke risikoen for blødninger da tatt med aspirin, ibuprofen, antikoagulantia og andre stoffer som i seg selv øker risikoen for blødning.

I tillegg fedd olje - når det tas oralt - kan føre til et fall i blodsukkernivået. Følgelig utøve forsiktighet samt rådgivning legen din eller helsevesenet lege når du tar andre legemidler som senker blodsukkeret, slik som de for diabetes.

Fedd olje kan også - i kombinasjon med andre smertereduserende medikamenter og påføres huden - produsere overdrevne effekter.

Fedd olje kan også forstyrre leverfunksjon når bryte ned andre legemidler og urter, samt samspill negativt med anti-fungals, antihistaminer og andre legemidler for hjerte-forhold.

Side Effects

Fedd olje tas oralt og i store doser kan forårsake en rekke bivirkninger - inkludert oppkast, sår hals, beslag, sedasjon, pustevansker, væske i lungene, oppkast av blod, blodsykdommer, nyresvikt og leverskade eller svikt , ifølge MedlinePlus.

I tillegg bør alle med nyre- eller leverlidelser unngå å bruke nellik eller fedd olje. De fleste alvorlige bivirkninger forekommer hos små barn, slik at de bør unngå fedd olje, selv i små mengder, så bør gravide kvinner.

Fedd olje kan også øke blødning så er det spesielt viktig å unngå fedd olje hvis du lider av noen form for blødningsforstyrrelser.

Selv for de som ikke er allergisk mot nellik, kan fedd olje forårsake smerte, en brennende følelse, nummenhet, eller til og med brannskader når påføres huden. Når det tas oralt er det en økt risiko for tannpulpa skader, hull i tennene og såre lepper.

Fedd olje kan bli forurenset hvis de lagres feil og føre til ytterligere komplikasjoner.