Digidexo.com

Hvordan finne ut hvorfor du snorker

Snorking kan ødelegge søvnen av alle i huset. Finn ut hvorfor du snorker og hva du kan gjøre med det.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvilken posisjon du sove i løpet av natten. Hvis du sover med en samboer, ektefelle eller signifikante andre kan du bare be dem om hvordan du sover. Hvis du sover alene du må kanskje ha en venn å bo for natten eller verve hjelp av et videokamera. Sove på ryggen kan forverre en snorking problem. Sov i en annen stilling hvis du kan.

Ta andre enkle fix faktorer som kan stimulere til snorking. Prøv å ikke spise et stort måltid eller drikke brennevin før sengetid, slutte å røyke, må du passe på at du puster gjennom nesen og ikke munnen (dype pusteøvelser kan hjelpe deg i dette). Puss nesen før sove for å tømme nesegangene.

Hvis du er overvektig vurdere å ta rimelige og trygge tiltak for å redusere vekten din. Folk som er overvektige er mer sannsynlig å snorke. Konsultere legen din dersom du føler du trenger hjelp til å miste vekt, eller hvis du har noen helsemessige problemer.

Snakk med din lege eller apotek. Noen medisiner vil oppmuntre snorking, og du vil ønske å være klar over det. Hvis snorking påvirker livet ditt, og det kan være forårsaket av medisinen, ikke slutte å ta medisinen din, snakk med legen din om dine bekymringer. Legen din kan være i stand til å gi deg en annen resept.

Se din fastlege, eller en øre-nese-hals lege. Legen din bør være i stand til å vurdere om du snorking problemet skyldes et problem med myk pall, kjeve eller bihuler og hjelp til å komme opp med et kurs i behandling.

Tips og advarsler

  • Start alltid med å eliminere de mest grunnleggende årsakene først.
  • Aldri avvikle et stoff uten å snakke med legen din.
  • Hvis du trenger å gå ned i vekt, eller føler at problemet ditt er medisinsk må du snakke med legen din.
  • Hvis du prøver en over disk middel, alltid bruke som anvist, og bruke sunn fornuft.