Digidexo.com

Frokost Foods for Kids

Frokost Foods for Kids


Ifølge Kidshealth, barn som spiser frokost er sunnere, mer fysisk aktive og mindre sannsynlighet for å føle seg sliten eller irritabel på dagtid. Mens travle familier kan finne det vanskelig å sitte ned og spise frokost hver morgen, er det noen enkel frokost mat som er sunn, enkel og næringsrik for barna. Et balansert frokost som inkluderer karbohydrater, protein og fiber gir barna en god start på dagen.

Foods høy i karbohydrater

Frokost mat for barn som inneholder karbohydrater inneholder korn, toast, frosne vafler, muffins og bagels. Velg hele korn elementer i stedet for de som er laget med hvitt mel, som hele korn er høyere i næringsstoffer og fiber, og vil hjelpe barna å holde full lenger. Prøv hele korn pannekaker, hele korn frokostblanding med melk eller hele korn frosne vafler med peanøttsmør. Frukter som bananer, jordbær, fersken, blåbær, appelsiner og kiwi, også inneholde karbohydrater.

Foods høy i protein

Protein er en viktig del av å hjelpe barna til å føle full og holde fokus under deres morgen. Frokost mat som inneholder protein inkluderer ost, egg, meieriprodukter, nøtter og frø. Prøv kombinasjoner slik som lav-fett yoghurt med frukt og granola, eggerøre med ost og toast, toast eller en bagel med peanøttsmør, en frukt smoothie som inkluderer magre meieriprodukter eller eggerøre og ost i en hel-hvete tortilla.

Foods høy i fiber

Fiber bidrar til å holde maten beveger seg gjennom fordøyelsessystemet og bidrar til følelsen full. Fiber finnes i hele korn brød, muffins, frokostblandinger og vafler, samt frukt og nøtter. Prøv å varme opp brun ris med epler, lettmelk og kanel, kli muffins med et glass juice, en omelett med grønnsaker og ost, fettfattig yoghurt med nøtter drysset på toppen eller frokostblanding med lettmelk og frukt.