Digidexo.com

21 Day Herbal Tea Diet

Den 21-Day Herbal Tea Diet er også kjent som Marthas Vineyard Detox Diet. Den ble skapt av Roni Deluz, grunnleggeren av Marthas Vineyard Holistic Retreat. Programmet ble opprinnelig utviklet for formålet med rensing og nærende kroppen; Men sier Deluz at det er mange helsemessige fordeler til planen også.

Grunnleggende om Diet

Ideen bak dietten er at alt er væskebasert. Dieter kan spise ting som frisk grønnsaksjuice, live grønne drinker, bær drinker, urtete og most grønnsaksupper. Hvitløk, bønner, gulrøtter, agurker, selleri, grønne grønnsaker, grønnkål, rødbeter, søtpoteter, sommer saft, de fleste grønne grønnsaker, tomater og lilla kål tillates også. Det finnes flere ulike kosttilskudd som er et krav av dietten. Nødvendige kosttilskudd med vitaminer, fordøyelsesenzymer og aloe vera juice. Dette er det grunnleggende av dietten, og disse er de eneste matvarene som er tillatt i 21 dager.

Advarsler

Kosten er anbefalt å komme ut av den 21-dagers diett med ekstrem forsiktighet. Ved strengt å følge planen, får dieter 1000 kalorier om dagen. Koffein og alkohol forbruk må strengt unngås. For å komme ut av kostholdet, er dieters oppfordres til å bruke proteinpulver, soyamelk, yoghurt og laks, gradvis legge andre næringsrik mat med tiden.

Smak Diet Plan

Frokost: Antioksidant bær drikke, urte rensing formel, åtte gram urtete og åtte gram vann.

Mid-morgen: Åtte gram vann og åtte gram av varmt eller avkjølt urtete.

Lunsj: En kopp fersk grønnsaksjuice eller en grønn drink, åtte gram vann, urte rensing formel og et enzym kapsel.

Tidlig ettermiddag: Åtte gram vann og åtte gram av varmt eller avkjølt urtete
GO

Sen ettermiddag: Antioksidant eller bær drikke.

Middag: Cleansing suppe, en kopp buljong, en kopp urtete, urte rensing formel, åtte gram vann og et enzym kapsel.

Tidlig kveld: Åtte gram vann eller urtete.

Bedtime: Aloe vera supplement.

Kosten er anbefalt å gå minst en mil om dagen i en rolig og avslappet atmosfære. Den andre øvelsen forslag er å sprette på en mini trampoline i 20 minutter, noe som kan bidra til å stimulere lymfesystemet. Andre anbefalinger mens på diett inkluderer colonics, klyster, sauna behandlinger og lymfatisk massasje.