Digidexo.com

Hvordan overvinne frykten for å snakke i telefonen

Mange mennesker lider av noen form for angstlidelse. Følelsen engstelig fra tid til annen er en ting, men å la frykten ta over livet ditt er hva som skiller normal angst fra en lidelse. Når folk føler angst, de la deres frykt kontrollere dem. Noen mennesker er redd for å snakke i telefon. Tanken på å ringe noen, eller høre telefonen ringe, skaper angst. Dette fobi har et navn: telephobia. Som de fleste bekymringer, folk kan kontrollere sin telephobia gjennom atferd modifikasjon.

Bruksanvisning

Forbered deg på Telefonsamtaler

•  Skriv et skript. Mange mennesker som er redd for å gjøre en telefonsamtale er redd de kommer til å glemme hva de trenger å si eller ikke er sikker på at de vil få poenget. Skrive ned hva du trenger å si og lese at under en samtale bør lette dine bekymringer.

rollespill. Mange er redde for å motta en frekk telefonsamtale, og er ikke sikker på hvordan du reagerer på det. For eksempel, kanskje du venter en telefon fra sjefen din eller en regning solfangeren, og fordi du ønsker å unngå å snakke med disse menneskene, du blir redd hver gang telefonen ringer. Få en venn og late som om personen er den personen du frykter. Hvis du praktiserer svarene dine, vil du være klar til å ta imot samtalen.

Study. Hvis en del av jobben din innebærer markedsføring av produkter til fremmede, for eksempel, kan du være redd for at du ikke vil være i stand til å svare på spørsmål, eller at du ikke vil være i stand til å snakke knowledgeably om produktet. Hvis du vet alt som er å vite om ditt produkt, vil du være i stand til å snakke tillitsfullt.

Forbered deg selv. Noen mennesker unngå å ringe fordi de er redd den personen i den andre enden vil be årsaken til samtale eller vil reagere negativt på det du trenger å spørre. Forberede seg på forhånd for negative reaksjoner, og du vil ikke være så redd.

Foreta samtalen når du føler deg best. Hvis det ikke? € ™ t rolle hva tid du trenger for å foreta et anrop, velger du en gang du føler beste. Hvis du er en morgenfugl, plasserer samtalen da.