Digidexo.com

Spider Vein Laser Treatment

Spider Vein Laser Treatment


Spider årer er en relativt ufarlig tilstand som rammer mer enn 75 prosent av voksne kvinner. Selv om denne tilstanden er også utbredt hos menn, fordi disse web-lignende misfarging oftest vises på lårene og leggene hvor de kan anses lite tiltrekkende, kvinner har en tendens til å søke behandling for tilstanden oftere enn sine mannlige kolleger. Det er mange kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger for edderkopp årer. Laserbehandling er blant de mest effektive av disse behandlingsalternativene.

Bestemme om behandlingen er hensiktsmessig

En person som har edderkopp årer bør rådføre seg med lege først for å sikre edderkoppen årer er riktig diagnostisert og å vurdere sjansene for en vellykket prosedyre. De fleste mennesker tåler laser behandling for edderkopp årer godt, men helsepersonell vil ønske å sørge for at pasienten er i god helse og er i en stabil ramme i sinnet, mentalt og psykisk før behandlingen. En medisinsk historie bør tas for å bestemme hvorvidt pasienten har noe problem med blødning eller sykdommer i det vaskulære system. En pasient som røyker vil bli oppfordret til å slutte siden røyking kan forsinke helbredelsesprosessen. Siden edderkopp årer er et kosmetisk problem snarere enn et helseproblem, vil noen forsikringer ikke dekker denne type prosedyre. Det anbefales å være forberedt på å dekke kostnadene for denne prosedyren out-of-pocket.

Forberedelse

Laser behandling for edderkopp årer er nesten alltid gjort som et poliklinisk prosedyre. Før man går inn for behandling, bør pasienten unngå for mye eksponering for sol og avstå fra å drikke alkohol og røyke i minst én uke før behandlingen. Fordi laser terapi påvirker blodårene i det berørte området stoffer med blodfortynnende kvaliteter, som for eksempel aspirin, bør unngås for en uke før behandlingen. Alltid fortelle helsepersonell om alle medisiner som du tar, både reseptbelagte og reseptfrie, inkludert kosttilskudd og vitaminer. Ikke bruk noen form for fuktighetskrem eller fuktighetskrem til det berørte området før behandling. Bruk klær som gir enkel tilgang til det berørte området.

Prosedyre

De fleste edderkopp vein laser behandlinger utføres i et legekontor eller klinikk og kan gjennomføres på mindre enn en time. Det er sjelden smerter forbundet med behandlingen selv om smertefølsomme personer kan be om en lokalbedøvelse. Etter effekter av behandlingen kan være rødhet på stedet, en liten kul under huden og noen ganger en liten blåmerke. Disse effektene vanligvis forsvinne innen noen få timer. Normal aktivitet kan gjenopptas umiddelbart selv om det er tilrådelig å unngå å utsette det behandlede området for sollys i noen dager.