Digidexo.com

Hvordan koble opp en Foam Brann Linje

Hvordan koble opp en Foam Brann Linje


Ved hjelp av brannskum er den eneste måten å slukke visse typer branner. Brennbare væsker som bensin, flydrivstoff og olje må slukkes med skum hvis de antennes. Det er også nyttig for en hurtigere slukking av brann i vanlige brennbare materialer som for eksempel gress, tre og strukturer. Å kunne levere brannskum til en brannslange er en viktig ferdighet som hver brannvesenet apparat sjåfør / operatør må vite, ifølge National Fire Protection Agency Driver / Operatør 1002 faglige kvalifikasjoner kurset.

Bruksanvisning

Koble brannbil til en brannhydrant for en bærekraftig vannforsyning. Kun ved hjelp av vanntanken på brannbil vil ikke gi den nødvendige volumet av vann for en brukbar skum teppe.

Koble skum eduktor til et utslipp på brannbil. Den valgte utslipp må være i stand til å møte vannstrømmen kreves av skum dyse. Still eduktor til andelen skum som bør måles i vannet strøm ved hjelp av tall på eduktor. Prosentandelen vil bli bestemt av den type drivstoff brenner hvis du bruker en multipercentage skum. Hvis skummet er en fast prosentandel, må eduktoren settes til den prosent angitt på beholderen.

Plasser en tilførsel av skumbeholdere nær pumpen utslipp til rette for raske endringer. Avhengig av ønsket brann flyt, kan en beholder med skum vare bare 30 sekunder, og må skiftes ut raskt. Plasser skummaterøret inn i toppen av skumbeholder.

Trekk ut brannslangen fra slutten av eduktor og fest skum munnstykket. Pass på at det ikke er noen svinger eller knekk i brannslangen hvis det er mulig. Noen små bøyninger er akseptabelt, men fikser ikke.

Åpne brannbil utflod som forsyner eduktor. Vanntrykket som må tilføres eduktor for å frembringe den riktige skumteppe fra dysen bestemmes av retningslinjene departement, i henhold til den type slange og munnstykke som er brukt. En rettesnor fremgår at dysene strømningshastigheten må være lik eller større enn eduktoren s strømningshastighet. En venturi-effekt produsert av eduktoren trekker skumkonsentrat i vannstrømmen fra beholderen for å frembringe en skumteppe ved dysen.