Digidexo.com

Naturlige sesongmessige allergi rettsmidler

Mer enn 35 millioner amerikanere er påvirket av sesongmessige allergier hvert år. Sesongmessige allergier skje når som helst fra tidlig vår til slutten av november, og allergener omfatter pollen, gress og luftbårne sopp. Antihistaminer er den vanligste behandlingen brukes for allergier, men de bare blokkere symptomer, og ikke løse den underliggende årsaken. Behandling av sesongmessige allergier med naturlig rettsmidler fungerer skånsomt og effektivt.

Urter

Urter er en mild naturlig måte å behandle sesongmessige allergi symptomer. Brennesle har lenge vært brukt til å behandle symptomer forårsaket av allergi. Når du tar internt, reduserer dette anlegget inflam-sjon og bronkial lunger. Det er best å begynne å ta denne urten om to til fire uker før allergi sesongen, og brennesle er trygt å bruke i hele allergi sesongen, eller så lenge du har symptomer. Den vanlige doseringen er en 250 til 500 mg kapsel hver 2-4 timer eller til symptomene er lettet.

Quercetin er en naturlig forekommende flavonoid stoff som finnes i frukt og grønnsaker som har blitt funnet å redusere allergisymptomer ved å kontrollere frigjøring av histaminer. Selv om dette næringsstoffet kan oppnås ved å spise rikelig med ferske råvarer, kan du ha bedre resultater hvis du tar det som et supplement. Ta én 400 mg kapsel to ganger daglig mellom måltidene.

Goldenseal rot er en antibakteriell urt som bidrar til å styrke immunforsvaret. Det er ofte kombinert med andre urter under allergi sesongen for å støtte kroppen i håndteringen av symptomer forårsaket av allergener. Ta en 100 til 200 mg kapsel tre ganger daglig for bare seks uker av gangen. Så ta en pause i tre til seks uker før du fortsetter.

Krydder

Varm krydret mat kan være effektive i å lindre tett nese og lunger forårsaket av allergisymptomer. De varme krydder bidra til å tynne slimete sekret, clearing nesegangene og åpne opp luftveiene for lettere å puste. Noen krydder som kan inkluderes i måltid forberedelser er cayenne pepper, varm ingefær og bukkehornkløver.

Andre

Andre ting som kan gjøres for å lindre symptomer og gjør at du føler deg mer komfortabel når sesongmessige allergier streik. Saltvann (saltvann) nesespray hjelper vaske ut pollen fra nesegangene og redusere slimete. Rå honning er en gammel middel for å lindre allergier. Hold miljøet rent og støvfritt. Spis en hel-mat diett fri for matvarer, for eksempel meieriprodukter, som kan øke slimproduksjon, og unngå sukkerholdige bearbeidet mat som svekker immunforsvaret.